sudeborakk satirarasi çok teşekkür ederiim dediklerinizi yapıcam inşallah bizim de çok güzel geçer her şeyi detaylıca görebiliriz 🤍 Sizin de sağlıkla gelsin bebişiniz
sudeborakk allyslife İnşallah görebiliriz ya benim kızım da genelde eliyle yüzünü kapatıyor ama sırtı dönük bir kere denk geldik daha umarım bize bakar çok heyecanlıyız çünkü onu görmek için 🥲 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤍
sudeborakk busrayalcnn İnşallah sizin de çok güzel geçer görebilirsiniz minik adamı 🤭 Zaman geçmiyor sanki haftalardır bu anı bekliyorum 🥲🤍
sudeborakk yesman Sizin de az kalmış hayatımda birini görmek için hiç bu kadar heyecanlanıp günleri saymamıştım çok farklı bir duygu değil mi🥹
krizantemmm sudeborakk mutlaka şekerli bir Türk kahvesi için bebeği çok hareketlendiriyor aşırı tatlı çikolata yemeyin kan şekeri yükseldiği için bebek uyuyabilir, mutlaka tok gidin birde
sudeborakk krizantemmm tamamm kahveyi mutlaka içicem herkes aynı şeyi söyledi çok teşekkür ederim hepiniizee🫠🤍
canssnurse Bende dün girdim detaylıya 🥰 küçük boy filtre kahve içip gittim. Usg sırasını geçtim dün bütün gece dahil olmak üzere en hareketli olduğu gündü. Tekmeleriyle, yer değiştirmesiyle bütün akşam bizi şoka soktu 😂😂
sudeborakk canssnurse ayy filtre kahve normalde çok içmiyorum ama ben en iyisi hem türk kahvesi hem filtre kahve içeyim ahahah
yesman emine1309 sağlıkla alalım kucağımıza canım ben ikili test yaptırdım düşük risk çıktı fetal vs yaptırmadım bu yüzden üçlü test de önerdi doktorum orta risk çıktı özele gittim hemen doktor orada muayene ederken söyledi cinsiyeti bebek de sorun yok keşke üçlü test yapmasaydı doktorun dedi sağlıklı dedi şükür devlet de ki ben öneriyorum diyor fikir falan sormuyor hiç direk yapıyor istemiyorum dediğim halde özelde muayenelerime başladım ek olarak arada devlete giderim gebe okulu bile yok burada nasıl bi hastahane ise