cansukccc aydanurataseveen kusma ekşi yeme uykuluydum sürekli hala uyuyorum bazenleri şuan bile yeni uyandım ama aşırı derecede kusma ve tatlıdan tiksinme var bir tabak önüme limon koysalar yerim o derece
cansukccc damlasv aşkım hamileliğimin başı biraz zordu kusmalardan ama 10. Haftadan sonra iyi olmaya başlamıştım😂🤭
cansukccc dilekmom6 çok teşekkür ederim herkes erkek diyordu ama içimden geçmiyordu sadece artık herkes erkek dediği için acaba mı dedim herkes yanıldı sadece görümcemin oğlu seninki kız olucak yenge anneminde erkek demişti doğru çıktı bana bulunduğu tahmin 🤭
cansukccc sevaldqn1 aşko valla bugün dedim bir kandırayım erkek diyeyim adamın bir suratı bir düştü sülalerinde 15 erkek 4 kız var diyor erkek görmekten bıktım 😂
cansukccc Mervekaram22 çok teşekkür ederim tahminleriniz güzel dilekleriniz için kız çocuğu cidden Herşey 🥹
seymanurq Postta herkes özelde 12 den sonra tahminde bulunuyor dediler ama bizimki 16 da gelmemi söyledi
cansukccc seymanurq evet yavrum 12 de kıza benziyor dedi bana bugünde kontrolde kağıda yazdı verdi kesin mi dedim cinsiyeti evet kesin dedi
cansukccc Sadeceanne2 başınız sağolsun😔 benim kız isteme sebebim 3 erkeğin içinde büyümem birde benim annem çok oğlancıdır hep beni ayırırdı küçüklükten beri hep kızım olsun onu hep el üstünde tutcam diyordum Allah kalbimdekini nasip etti binlerce şükürler olsun 🙏🏻
Sadeceanne2 cansukccc Çok teşekkür ederim seninde yavrunu sana bağışlasın inşallah 🙏 sevindiysen çok mutlu oldum Sağlıkla gelsin
aysgl330633 cansukccc Yaaa Aşko çok tatlısın (gelin adayları listesine eklendi jsjsjsjsjsjsj) Oyy pembik pembikkkk