elifaslannn Selam kızlar bugün kontrole gittim 32+1 günlüğüm bebeğin kilosu 2 hafta geride ultrason da göbek çevresi 30 haftalık çıktı doktor Perinatolojiye yönlendirdi böyle durumla karşılaşan varmı başına gelen kızlar yardım bekliyorum yorumlarınızıı
Semilk05 elifaslannn kaç kilo şu an. Kiloya eğer kordon tıkanması vs yoksa çok takılmayın derim sağlıklı olsunlar yeter
Semilk05 elifaslannn bence takılması gereken bi kilo değil eğer başka sıkıntı yoksa. Son ay alıyor kiloyu diyolar dert etmeyin ben kızımı 2650 doğum yaptım 3,5 yaşında yaşıtlarından ilerde gidiyor sağlıklı olsunlar yeter
snanrdmr @elifaslannn kiloya çok takılmayın 33. Haftada 1800 civarı demişti doktorum aynı şekilde karın çevresi iki hafta gerideydi doğuma kadar böyle devam etti zaten erken doğum riskim vardı 36. Haftamda doğum yaptım yine aynı şekilde geride dendi 2.500 doğdu şuan 3 aylık olduk bile ve kilosu doğduğu haline göre gayet yeterli kendinizi boşuna strese sokmayın ben çok taktım kilo alabilsin diye herşeyi denedim yedim ama sağlıklı olması en başta geliyo çok takılmayın bence