Kubrakocerrrr Kızlar Merhaba adetim 20 gün geçikti eğer bebek varsa şuan 6 haftalık geçen hafta da bugünde kan verdim çıkmadı bişey doktorum tarlusal ve glifor yazdı. Sizce söktürücü için bi kaç gün daha beklesem mi acaba bebek varda gözükmüyor mu?
A_S_K Kubrakocerrrr ben 5+4 de hem keseyi hemde ufacık siyah nokta olarak bebeği görmüştüm. İçine sinmiyorsa biraz bekle istersen
Kbradmrdg Kubrakocerrrr kese görmedi mi doktor kesenin o haftada görünmesi lazım tabi değişedebilir hayırlısı olsun hakkınızda 5+3 de keseyi 6+1 de kalp atışını duymuştum çok şükür
Adencanan Kubrakocerrrr o haftada kese göründü ama bebeğim görünmedi benim 7 de alttan muayene sonucu göründü ama alttan muayene yaptırmanı tavsiye etmiyorum ertesi gün lekelenmem oldu bilmediğim için de çok ağlamıştım alttan bakmasaydı olmayacaktı belki sabret 8 i bekle
Ezgib Kubrakocerrrr kanda cikmamis zaten canim en ilk kanda çıkıyor yani üzgünüm ama yok bence yani ilk kanda cikacak zaman gececek kese oluşacak
Kubrakocerrrr Kbradmrdg Görmedi maalesef bende ilk bebeğimi 5+1 de gördüm ama şimdi söktürücü de kullanmak İstemiyorum
Eminos Adencanan altyan baktirmanin bi zarari yok canim iki gebeligimde de bakildi ufacik bi lekelenmem bile olmadi zarari olsa zaten yapmazlar ve de cok sokmuyor zaten iceriye
Aynur1990 Adencanan benimde ilk kızımda alttan baktı ultrasonun alttan bi zararı yok sadece muayene ettirmeyin ikisi farklı şeyler hemde bnm düşük tehlikem vardı kızımda öyle bişey olsa o ihtimalle doktor bakmazdı zaten hiç bişey olmadı . Allaha şükür
Kubrakocerrrr Ezgib söktürücüyüde içmek istemiyorum ilkini de düşük yaptım onun stresi var galiba o yüzden hala adet galiba
Adencanan Eminos ben bileyim ben çok pişman olmuştum ona bağladım açıkcası. Bide kime dediysem tepki aldım neden yaptırdın diye iyice üzülmüştüm.
Ezgib Kubrakocerrrr neden kullanmak istemiyorsun ki zaten kanda çıkmamış bebek yani bebek varsa ona zarar olurmu diye düşünüyorsun
Merveee277 Kubrakocerrrr bence bekle içme hemen ilacı. Benim 40 gün gecikmem olmuştu o zaman çıkmıştı belki adet olmadığım ay hamile kaldım bilmiyorum ama yinede içme hemen
DiplomaliEvHanimi Ben tarsual kullandim diger ay hamile kaldim kullanma bence tahlil ve ultrasona gir. Ben bugun gittim sat a gore 6+6 ultrasona gore 5+6 haftalikdim bebegimi godum derinden kalbi atiyodu ama kesem asagiya inkis progestan basladim seninde gorunur benim gec dollenme olmasina ragmen groundu 🙏🏻🥰
Merveee277 Kubrakocerrrr evde yapmıştım çıkmamıştı hastaneye gittiğim gün silik çıktı değerim de 11di şimdi 32.haftamdayım. Yani umutlandırmak da istemem ama bekle biraz daha bence
DiplomaliEvHanimi Kubrakocerrrr 🙄20gunde cok fazla adetin 20gun geciktiyse hormonal veya strestende gecikmis olabilir a
Kubrakocerrrr Merveee277 çok kararsızım şuan düşündükten sonra iki ay düzensiz oldum sonra her ay düzenli oldum ilk defa bu ay 20 gün geçti
DiplomaliEvHanimi Kubrakocerrrr brnimde 25gun gecti ocakda tarsual verdi bekledim 1hafta daha olmayinca test yaptirdim negatif cikti kullandim 10gun icinde oldu sonra sukur diger ay hamile kaldim 🥰🙏🏻
Kubrakocerrrr DiplomaliEvHanimi gözünaydın canım 😊 o zamn bende biraz daha bekleyin belki kendiliğinden olur