yasemincel65 deletedmom43191 eskiden ben bir şey yapmıyormuşum ya bebekten öncr ev işim bir saat sürerdi şimdi bebekle anca akşama kadar
HiravEmir deletedmom43191 valla bende öyle önce oturuyorum bir güzel sonra kalkıyorum etrafi topluyorum sonra hoop yatağa pert oluyorum zaten
2bebisannesyim deletedmom43191 eşim durmuyor illa yapışacak el kol şakası yapacak konuşacak hiç uğraşamam bu hamilr halimle onunla 🤣o uyuynca yavaş yavaş adımlarla yatağa geçiyorum yada başka odada uyuyorum
2bebisannesyim deletedmom43191 🤣😂diyor bilseydim bana karşı böyle olacan ben çocuk düşünmezdim ikinciyi adamın evde oturması bille batıyor bana
eslemoms Kızım uyuduktan sonra ilk işim evi toplamak oluyor ertesi gün toplu bi eve uyanmak beni daha çok motive ediyo işimin olmaması daha iyi hissettiriyor ikinci çocuktan sonra bakalım nolucak çok merak ediyorum ve korkuyorum😅😅
eslemoms deletedmom43191 aynen öyle çevremde kimi görsem evi hep dağınık hiç toplu gormemisimdir ama genelde çocuklardan çok büyükleri dağınık olduğundan kaynaklı oluyor gördüklerim için konuşuyorum tembeller acaba bendemi aynı durumda olurum diye düşünüyorum tek çocukla hiçbir zaman ne kendi evimde dağınık oldum ne de gittigim bir yerde arkamdan konusturmusumdur çok şükür
deletedmom43191 eslemoms kiz deme oyle kimse evini bilerek dağınık tutmaz belki sen oyle denk gelmişsindir kınamamak lazim canim cok çocuklu olmak gercekten yorucu birini doyuruyosun diğeri acikiyo birini uyutuyosun diğeri uyaniyo birinin altını temizliyosun diğeri kirleniyor biri ilgi istiyo diğeri sakın oluyo gibi gibi bir dünya vakit alan şeyler var