mervekalkann ilknuryvz 41 e kadar bekletiriz diyor doktorlar da ben şimdiden tüm tuşlara basmaya başladım denizden geldim şimdi kulaç attım yüzdüm bir güzel 37+2 yiz 😂
elifsn23 ilknuryvz 😂😂 bizde ikimiz de usluymuşuz bir de ikimiz de sessiz konuşuruz tv sesini bile kısıp dinleriz bakalım etki edecek mi bebeğe
ilknuryvz elifsn23 İnşallah eder kdjfjffjfj vallahi bebeken bende çok usluymuşum kocamda ama büyünce işler değişmiş ben çok hareketliyim mdmfkf
damlabarlas Spor araştırınca normal yazıyor internette falan ama bakalım pazartesi doktor kontrolünde söylicem doktora 2. Gebeliğim ilk oğlum da 37+5 de suyum gelmişti
bruja Ben de heyecanlıyım. Bir yandan bebeğe göbeğimin içinde bakmak daha kolay gibi geliyor bir yandan artık bebişle tanışmak istiyorum ve bir yandan bedenime artık çok yabancılaştım bir an önce eski bedenime kavuşmak istiyorum tabi mümkünse
ilknuryvz bruja Ah o beden mevzusu. Olsun emzirirken veririz inşallah. Kolay değil vücudumuz minik bir insan üretti. Tadını çıkartın son haftalarımız aynı bedende 🥹
esinsert0504 ilknuryvz bende bugun 35 haftalık oldum 14 temmuzda sezeryan doğum için gün aldım çok heycanlıyım ama bir yandan da korkuyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
ilknuryvz esinsert0504 korkmayın inşallah her şey çok güzel geçer bebişkonuza kavuşacaksınız harika bir şey. 🥹🙈
ilknuryvz Semilk05 ohhhh içiniz rahat etmiştir bende bugün son bir kaç ekleme yaptım. Terlik unutmuşum birde bakım makyajı malzemeleri onları ekleyip bu hastane çantası dosyasını kapatıyorum 🙈