ablamhamile merhaba bebeğim 1 aylık ve bugün sağ kalça yerine tam oturmamiş dedi sonrantekrar kontrole gidiceğim.Önereceğiniz bir şey var mi ne yapsam düzelir doktor 2 tane bezi üst üste tak bacak arasi ayrık dursun dedi ama
Selvis ablamhamile aa peki bu doğduğunda belli olmuyor mu ? 1 aylık bebek yeni mi öğrendiniz. Doğum sonrasında muayene ediyorlar bebeği yaa
Eebruylmz ablamhamile çift bez bağla diyor dr lar .... kiloylu çorap vs kullanma... Birde kanguru duruşu iyi geliyordu sanırım...
Mom89 ablamhamile benim.bebegimde öyleydi çift bez bağladık ki çok faydalı kesinlikle aksatma actigin gibi bağla atağı sürekli ayrıl dursun geçiyor cnm
ablamhamile Selvis 1 ay sonra kalca cıkık testi oluyor orda ultrasyonda belli oluyo tam çıkık değil dedi doktor sadece sağ kaşca yerine tam oturmamiş dedi
Gozdeninbulutu Mervecckl burda deneyimli bir çok anne var gebelerin olduğu yer değil bence yanlış düşüncen var ayriyetten herkes istediği platform da olur yazarda kimseyi ilgilendirmiyor ...
Mervecckl ablamhamile evet Happy Mom gibi indiriyorsunuz o da anne ve bebekler için daha çok yardımcı olurlar burada çok deyimli anneler yok genelde hamişler var 😌
Tuba-Sahra Mervecckl neden kendinize göre yorum yapıyorsunuz ki burdada çok deneyimli anneler var yazmış ve cevapta almış
ablamhamile Mom89 tesekkür ederim serap hanım cok sağ olun bizim ailedede yok ama kalca yerine taö oturmamış inşallah oturur 2.cocuğum yalnız ilkinde böyle bir sorun yaşamadım
Kdraltn ablamhamile kalca cikikli dogustan olan birsey. Dogumla alakali. 1 ay sonra ortaya cikar testle. Benim kizimda vardi ve biz gec anladik. 3 ay boyunca abarat taktik. Gevti sonunda. Sen bez tak kontrolunu aksatma insaallah aparata gerek kalmaz.
Mom89 Mervecckl aynı düşüncedeyiz ne yazık sende bana çok itici geldin anneleri elestirerek hakarekli konuşarak 🤣