annekiz6141 Ciciii ilk hamile kaldığım da kızıma doktor hamilesin dediğinde gülmüştüm bıtane ondan öncesi dusugum vardı çünkü.. Yok diyorum değilim eve geldim annem aradı sonucu sordu dedim hamileymisim karışmıştır 😄🤣🤣🤣 sonra bebeği falan görünce bir afalladik dhdgegs meğer hamileymisim 😄 ikinci gebeligim de süpriz oldu hiç degerlendirdigimiz bir ay değildi hatta o ay 2 kes falan olmuştur yani birliktelik.. Eşimde bende kalp atışını duyana kadar hamileyim falan şeyi yoktu bende 🤣😄😄 zaman bırakın bence herşey zamanla oluyor..
aysgl330633 Ciciii Tam üç kez düşük yaptım ikisi kürtaj olmuştu. Dördüncüye hamile olduğumu öğrendiğimde eşimi aradım hamileymişim dedim eşim de hm tamam bakalım hayırlısı olsun demişti. Yani Allah affetsin o kadar ümitsizdik ki doktora gidiyorum geliyorum en ufak bir sevinç yok hep bi endişe var içimde. Sonra iyi bir doktora gittik epey araştırmıştık. Bir dünya ilaç verdi Aboo dedim bu kadar ilaçla insan nasıl hayata tutunur doğsa da Allah korusun hasta filan doğar dedim neşer neler hayal ediyprum. Derken cinsiyeti belli oldu benim içimde bi sevinç heyecan başladı yavaş yavaş . Yani anlayacağın o kadar hayattan bezmiş gibi gittim kan vermiştim ki sağlık ocağına . Sanki bakkala ekmek almaya gider gibi. O yüzden Rabbim nasib etti mi öyle güzel veriyor ki bu bana sürpriz gibiydi yani anlayacağın. Nolur sende ümit etmekten ve sabretmekten vazgeçme. Ben bana böyle söyleyenlere sinir olurdum benim çocuğum yok ki size söylemesi kolay gelir derdim. Çok doğru bi sözmüş insan yaşayınca anlıyormuş o yüzden sıkma canını bi zamanı vardır elbette . Ve biliyor musun sen bir gün hamile kaldığında taa o zamandan çok iyi bir anne olmaya başlayacaksın ♥️
Bir1kelebek Ciciii inan bende… önceden her ay umut doluydum şimdi her ay mutsuz üzgün daha belli bile değilken bu ayda olmayacak düşüncesiyle depresif mutsuz oluyorum Senin ne kadar zaman oldu benim aralık ayında 2 sene dolucak olmayalı
fdegirmencii 1 sene denemiştik biz 1 sene boyunca hep negatif gördüm artık o kadar alışmıştım ki sonuncusunda negatif çıkacağına emindim sanki gecikmenin 1. Günüydü testi yaptım makinenin üstüne koydum testin poşetini falan attım bi çevirdim pozitif 🥹 şok olmuştum inanamadım ilk hemen eşime koştum eşim beni sakinleştirdi belki yanlıştır diye ama ben hüngür hüngür ağladım tabi sonra 2. Kaset test kan testi derken 32. Haftaya dayandık 🥹🥹 inşallah siz de en beklemediğiniz anda en mutlu anlarınızı yaşarsınız ❤️
Ciciii fdegirmencii çok sevindim adınızıa rabbim sağlıklı sohatli kucağınıza almayı nasip etsin çook teşekkürnederim amin inşallahh 💕💕
Ciciii aysgl330633 Yaaaa 🥹🥹 Çok teşekkür ederimm gözlerim dolu dolu yazıyorum bana umut oldunuz şuan insan bazen böyle şeyleri görüp olumak istiyo çok iyi geldi bana ❤️ Rabbim evladınızı sağlılıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin 💕
aysgl330633 Ciciii Teşekkür ederiz teyzesi yarım tam 6 aylık oluyor . Bende yazarken gözlerim doldu ♥️
fdegirmencii Ciciii amin inşallah çok teşekkür ediyorum rabbim size de bu sevinci en hayırlısıyla yaşatsın en kısa zamanda ❤️
aysgl330633 Ciciii Oy canım benim lütfen stres yapma akışına bırak inan benim 6 yıl oldu seni çok iyi anlıyorum o testlerin haddi hesabı yoktu kaç kere yaptığımı bile bilmiyorum.