askbaby_ Uykusuz geceler e giriş yaptık biz artık 15 günlük olduukk🤱🏻 sürekli memedeyiz ama slikonla emiyor ne denediysem olmadı :( nasıl bırakcaz Bacılar siz naptınızzz @cyj @habibeglll
zeyuss askbaby_ canım ilk bebekte 2 ay kullandım sonra bıraktım hiç sıkıntı olmadı sadece biraz çatlatıyor
habibeglll askbaby_ bizde daha şimdi doktordan geldik 2 gündür aşırı huzursuz başını sürekli geriye atıp ayaklarını diretiyor gaz damlası başladı doktorumuz, inş her şey güzel olur 🌸🥹ağlamalarına dayanamıyor insan
tubitubi90 askbaby_ Valla ben 7 sene önce kızımda kullandım silikon uç ama 1 ay mı kullandım tam hatırlamıyorum. Çenesi geliştikçe zaten bırakır tahminim yorulduğu için ucu almıyodur. Bir de kelebek şeklinde olanı kullan delikli felan böyle ten tene teması unutmasın
Buse4161 Eds ile memeye tutturmuştum ben aşkım 20 gün boyunca tutmamıştı meme sağarak biberonla besliyordum
askbaby_ Buse4161 meme ucum var aslında ama yeterli gelmiyo bebeme heralde çok kocaman değil yani:( deneyeceğim onu da inşallah tutar askm :(
askbaby_ habibeglll ah kıyamam allahım şifa versin tez zamandaa:( bizimki de pişik olmuş anlatamadığım için ıslak mendille canınınyakmışım istemeden şimdi pamuk su yapıyorum :( vicdan azabı yüklendi artık:(((