Kızlar bebek hareketlerini az hissettim ve karnım çok sertleşiyordu ve ishal vardı. Acile gittim acilden kadın doğum yerine yönlendirdiler. İçeri girdim şikayetlerimi söylediğimde yüzüme baktı sadece ve dalga geçer gibi böyleymiş dedi gebe okuluna gitmiyor musun sen dedi gittim dedim çatala ve nst dedi alttan muayeneyi kabul etmedim hemşire desen neyin var neyin var dedi bebeğin hareketleri az dedim hissettin mi hiç dedi evet dedim ama az, hissettin mi ee o zaman tamam dedi nstye bağlayacaklardı oturdum yatakta bir yarım saat bekledim sonra gelip seni nstye bağlamadılar mı dedi hayır dedim odayı değiştirdiler telefonu uzağa koydular 22:30 gibi nst başladı hemşireye ne kadar sürer dediğimde doktor uzun tutun demiş yarım saat 40 dakika geçtikten sonra başka hemşire gelip senin kâğıt neden yazmıyor diyor aa kâğıt bitmiş deyip kâğıt takıyor ve bitmesine yakın doktor içeri gireceği zaman hemşire diyor kâğıdı bitmiş biraz daha tutuyorum diyor. Doktor geliyor nst iyi diyor ama alttan muayene etmemiz gerekiyor diyor istemiyorum diyorum o zaman imza atarsın diyor tamam diyorum . Sonra hemşire geliyor ağrın mı var ağrın çıkmış diyor. Saat 00:30 da nst bitiyor nst başladığı sırada telefonu alıp uzağa koyuyorlar ve eşim 2 saat dışarıda bekliyor ne bir haber ne bir şey hiçbir bilgi yok. Daha sonra ultrason bakacakken ayağımı biraz kırmışım doktor diyor ki ne biçim yatıyorsun düzelt ayağını bilmem ne bilgi vermiyor oturduğumda haftasıyla uyumlu diyor gözetim amaçlı 24 saat yatış vericez diyor yatış yapıldığında ne yapılıyor diyorum nstye bağlıyoruz başka ne yapıcaz diyor bir şeyler söylüyor şöyle kasılma oluyor böyle kasılma oluyor kitapta böyle yazıyor falan cevap vermiyorum. Muayene olmak istemediğim için imza attıracakken diyorum ki eşimle konuşayım bi zaten yatış yapma taraftarı değildim açıkçası eşime durumu anlatıyorum imza atıp çıkıyoruz tam çıkacağım zaman ben senin bilgilerini aldım mı şöyle yaptım mı kilon ne kaç adet tarihin ne diye bilgileri alıp bilgisayara giriyor. Çok değişik bir süreçti ve hep ağladım o kadar moralim bozuldu ki.. eşimle iletişim kuramadığımız için merak edip güvenliğe falan sormuş. Yani böyle bir süreçti 1 i 10 geçe hastaneden çıkış yaptık. Ultrasondan sonra diyor ki gebe okulunda öğretmediler mi söylemediler mi hep böyle deyip durdu