MonnaRoza Merhaba anneler ve anne adayları. İki gündür boğaz ağrısı yaşıyorum ve fazlasıyla geniz akıntısı var sabahları da burun tıkanıklığı yaşıyorum. 11 haftalık hamileyim bu durumda hangi bitkisel ürünlerin çayların yararlı veya zararlı olduğu konusunda bilgi sahibi olanlar tecrübe ve bilgilerini paylaşabilirler mi?
Bdz Limonlu ballı ıhlamur tüketebilirsin..Bol bol su iç mikrobu vücudundan ancak bu şekilde atabilirsin..ayrıca ballı limonlu ılık suda boğaz yanmalarına iyi geliyor..geçmiş olsun
MonnaRoza Bdz su içmekte çok zorlanıyorum midemi bulandırıyor normalde günde 3 lt ye yakın su içerdim ama hamilelikte tiksindim sudan 4-5 bardak zorla içiyorum 😔 su yüzünden vitamini bıraktım folikasit ile kan sulandırıcıyı da çok düzensiz içiyorum 😔😔
Bdz MonnaRoza hamileliğin en zor zamanlarındasın birkaç hafta sonra iştahında eski haline gelecek 🙏🏻 Allah kolaylık versin
MonnaRoza Bdz amin inşallah çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi de uyguladım ıhlamur limon bal iki gündür kullanıyorum. Çok süründürmeden geçirir inşallah 🙏🏻