_aysenurzaimoglu_ Arkadaşlar benim koku hassasiyetim çok farklı evrelerde eşimden ayrı yumuşatıcıdan ayrı şampuanımdan ayrı el sabununa kadar nefret ediyorum ya koku üstümden gitmiyor bir türlü çok berbat bir durum
helin_a _aysenurzaimoglu_ ilk hamıleıkte çok yaşadım adam sabah çıkıp gece yarısı Eve gelıyordu sankı bütün korkusu eve sınmıs gıbı hısedıyordum sürekli mıdem bulanıyordu
fammyyy _aysenurzaimoglu_ ben ilk gebeliğimde şimdi ki gebeliğimde de bunu yaşadım benim avuçlarımın içi burnumun direğini sızalatacak dereecede çürük soğan kokuyordu eşime koklattım yok diyor koku yok kremlerle kolonyalarla psikolojimi bozmuştum şuan yine başlamış durumda afedersiniz kusasım geliyor artık.
_aysenurzaimoglu_ helin_a benim de ilk hamileliğim bakışı bile midemi bulandırıyor hamile kaldığımdan ber yanıma yaklaşamıyor yaklaşınca kusasım geliyor geçiyor mu sonradan
helin_a _aysenurzaimoglu_ gecıyor canım gecıyor merak etme bu hamılelıkte öyle şeyler yaşamadım hıc çok şükür
_aysenurzaimoglu_ fammyyy ay sizinkide çok kötü ben okadar kötü kokduğuna inandırıyorum ki artık eşimde öyle kötü kokuyor diyo 😆
annekiz6141 _aysenurzaimoglu_ Bende eşimden tiksiniyordum djhshshshe 37+3 uz hala bana yanassin istemıyorum 🤣🤣🤣😄😄😄
_aysenurzaimoglu_ Sadeceanne2 geçsin çok berbat bir durum kocam bana ben kaybolursam koklayarak bulursun beni diyor 😆
Sadeceanne2 _aysenurzaimoglu_ benim kızımda adamı gördüğüm zaman afedersin istifra agzımda WC’ye zor yetişiyor dum annemlerde kaldım. Bir süre 😄😄😄babam bile kahkaha atıyor şu artık. Ama anlatamam ya sigara içip üstüne parfüm sıkınca bide ben o koku adam eve girmeden önce psikolojik olarak kusuyordum şuan tekrar gebeyim daha çekilir bu gebeliği m sigara içtirmiyorum parfüm sıkamaz ayaklar eve girince yıkanır 🕺🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻
burcinn01 _aysenurzaimoglu_ ben olmayan kokuları bile hissetmeye basladim bardaktan su içiyorum bardak kokuyor gibi geliyor sonra tekrar kokluyorum koku yok manyadim herhalde diyorum 🙈
fammyyy _aysenurzaimoglu_ 😂😂 benim ki berbat bir durum keşke mide bulantım olsa da bu koku olmasa diyorum
annekiz6141 _aysenurzaimoglu_ benim ikinci kız ilktede öyleydi 😂 eşim bişey olunca diyor o beni evden atacak ondan ben bişey demiyorum hamile kalınca hep benden tiksiniyor diyordu ama ciddi anlamda bana yanaşınca midem bulanıyor oguruyordum 🤣🤣😂😂
Sadeceanne2 _aysenurzaimoglu_ 😄😄😄😄😄halbuki kokun kaybolduğu için geçene kadar aramazdın enişteyi bilmiyor 😄😄😄
Sadeceanne2 _aysenurzaimoglu_ Allah canlarına olmasın yani içmeseler ne olur ama benimki çok şükür dizginleye başladı içmiyor şu an daha çekilir bir durumda😄