Mervekaram22 bende anlatayım o zaöan 15 16 yaşındaydım bu pstuda bir videoya denk gelince aklıma geldi öyle açtım çalışıyordum ve sabah erken saatlerde gidiyordum normalde aşk tek gitmezdim ablala birlikte aynı il yerinde çalışıyorduk ablam yıllım izne çıkmıştı ben demek başıma gitmek zorunda kalıyordum sabah erken saatleriydi kimse yoktu yolda evden çıkarken hiç tedirgin değildim yürüdüm yolu yarıladım bir adam bana doğru geldi sen dedi Meryem’in arkadaşı değil misin evet dedim ama ben nerden bileyim adam attı ttutu sonra bana doğru yaklaştı bir şe gösterecek gibi sandım bıçak çekti bana asla unutmam kurban olduğum Rabbim bir adam çıktı yaşlıydı birden nasıl oldu kimse yoktu nasıl çıktı bilmiyorum kızım dedi adam o bana bıçak çeken adamla konuştu ben hiç durmadan kaçtım nasıl koştum bilmiyorum bile meğer madde almış ve beni kim bilir kaç kere bıcaklıyacaktı o yaşlı adam sayesinde kurtuldum o günü bugündür hep arkama bakarak yürüyorum tek olunca bir sokakta kendimi kalabilalıga atıyorum bu korkum sanki ölene kadar devam edecek 😞😞