derinderin Merhaba şırnağa tayinimiz çıktı.Güçlükonak,uludere ilçeleri hizmet süresi 2 yıl,Cizre,Şırnak merkez 3 yıl.Bu dört yerden nereleri tavsiye edersiniz
yagmur2018 derinderin ben silopide görev yapmıştım 4 yıl ögretmenım. 15 yıl oldu tabı çıkalı baya gelişmiş görünüyor. Ben oradayken iyi değildi ama şimdi gayet güzel duruyor fotolarda
elmom16 Şırnak’ta okumuştum hatırladığım kadarıyla en büyük ve en güzel ilçesi Cizre ❤️çok çokda sıcak yazı
yagmurakcaan Cizre’de ikinci yılım. Öğretmenim. Şırnak’ın en gelişmiş ilçesi Cizre. Dicle nehri ilçenin ortasından geçiyor ve ilçeye güzellik katıyor. Akşamları nehir kenarı canlı ve keyifli. Etrafında kafeler var. Nehrin iki tarafında da büyük güzel bir park var. Trafiğe kapalı bir köprüsü de var. İnsanları genel olarak iyi. En olumsuz yanı çok kirli bir ilçe. En çok buna şaşıracaksınız. Çevre temizliğine önem verilmiyor insanlar tarafından. Maalesef bilinç düzeyi kötü. Bunun dışında çok sıcak bir memleket. Sıcağı da yaşamadan anlamanız maalesef mümkün değil. Cehennem. Evlerde klimasız durmak imkansız. Çoğu yerde doğalgaz yok yeni yeni geliyor ve yaz kış klima kullanılıyor. Yine de Cizre’yi seviyorum. Farklı bir atmosferi var. Coğrafyası ve binaları tam olarak Ortadoğu’da olduğunuzu hissettiriyor :) Bence güzel bir deneyim olabilir. Ben şahsen tavsiye ederim. :)