serragungor 23. Haftada bağırsak parlaklığı çıktı. Devlette kesinlikle amniyosentez yaptır down sendromlu olabilir. Sonıca göre aldırmak istersen aldırırsın gibi olumsuz ve empatiden yoksun sözlerle karşılaştım. Hayatımda hiç bu kadar yıprandığımı bilmem. Hamileliğimde o haftası zehirli. En son Türkiye’de şubesi bulunan özel hastaneye parayı bastırıp detaylıya girdim. Evet parlaklık var ama bu sağlıklı bebeklerde de oluyor dedi. İlerleyen haftalarda geçme ihtimali yüksek dedi. Psikolojin iyi görünmüyor emin olmak istersen amniyosentez öneririm ama bu sağlıklı bebek dedi. Anlayacağınız asla ama asla tek doktorla kalmayın. Ben devlet hastanesinden tıp hastanesine oradan özele geçtim. Bu yüzden devlet özel fark etmez size güzelce anlatabilecek tüm olasılıklardan bahsedebilecek doktor bulmaya çalışın. Bu çocuk sağlıklı da olabilir. Hamileliğini zehir etme. Eğer ben bu ihtimalle yaşayamam engelli olsa bakamam dersen tabi ki amniyosentez. Ama ben de eşim de sağlıklı denilen bebeklerin engelli , engelli denilen çocukların sağlıklı olabileceğini düşünüyoruz o doktor sayesinde. Ben o bebeğin tırnağını yaratamam anne karnını da en iyi Allah bilir deyip bıraktık Allah’a. Allah yardımcınız olsun sizin de bu süreci inşallah en kısa sürede atlatırsiniz