cinderella Slnn1122 aynen artık korkulacak bi durum kalmadı çok şükür ne zaman isterse gelebilir 😁 yine de vaktinde gelsin inşallah 😘
H_M_ Slnn1122 teşekkür ederim sizinkide inşallah ❤️benim bütün hazırlıklar tamam yerimi bile hazırladım 😂ilk diye çok heyecanlıyım
dilekyamac Aslında karar vermiştim sezaryen için ama işte bazı yorumlar çok aklıma takılıyor işte bir yıl geçti kesi yerim hala uyuşuk hala his kaybım var vs gibi yorumlar :( tam olarak nasıl karar verebildiniz kızlar bir türlü emin olamıyorum hiçbir şeyden :(
Slnn1122 dilekyamac cesaretiniz varsa tabii ki en güzeli normal ama ben cesaret edemiyorum normalde de çok çekingen bir insanım alttan muayene bile şimdiye kadar ettirmedim o yüzden ben strese girerim diye yapamıyorum
clementine16 dilekyamac ben de 33. Haftamdayım akıştayım diyorum akıştayım dedikçe tsbiki yol vajinal doğuma gidiyor aksilik çıkmazsa ama korkmuyor değilim epidurale güvenerek belki yapabilirim diyorum sadece
Slnn1122 vascenceloss darısı sana olsun inşallah su gibi aksın geçtiği zaman bu haftalara gelince insan biraz rahatlıyor
dumann2 Haftaya giriyoruz. Doğum şeklimiz henüz belli değil. Ayrıca hala çalışıyorum🙃 bu gidişle iş yerinde doğuracağım diyorum😄