emmy06 Kızlar selam 10+4üm. Normalde tuzsuz yiyen hiç tuz aramayan neredeyse yemekleri sıfır tuz ile yiyen bitiydşm. Şimdi yemeklerde tuz arıyorum, domates, salatalık, cacık vs tuz basıyorum. Zararı olursa diye korkuyorum böyle olan var mı🥹
Ftmnur11 emmy06 bende öyleydim,şimdi 21 haftalık oldu.hala öyleyim 😂 özellikle tuzlu domates yemek istiyorum Doktorum dikkat et dedi bu aralar biraz azalttım tuzu bakalım,sende aşırıya kaçmadan devam et
kartanesi___ emmy06 ay ben de öyleydimmm çok sevdiğim yiyeceklerden bile midem bulanıyordu ama salatalık haşlanmış patates tuzlayıp tuzlayıp yiyordum iyi geliyordu
beybimom_ emmy06 ben normalde de tuz kullanırdım da hamilelikten sonra daha bi ister oldum doktorum iyotlu tuz kullan dedi bi zararı şöyle hem çok ödem yapar hemde tansiyon limonla filsn dengelemeye çalış
060126 Hamile kalınca çoğu vitamin ve mineralimiz azalıyor . Sizinde sodyumunuz düşmüş olabilir. Bir zararı olmaz ama abartmamakta fayda var ödem oluşmaması için. Maden suyu içmeyi deneyin hem magnezyum hemde sodyuma iyi gelebilir.doğru tedavi veya danısma için doktorunuza danışmanızı öneririm😊
emmy06 wind normalde hiç tüketmezdim şimdi normal insanlara göre bi tık fazla tüketmek belirgin değişim oluşturur mu acaba
wind emmy06 şimdi değilde ilerleyen zamanlarda belki ama tuz ödem yapar 6 aydan sonra normalden daha fazla ödeminiz olabilir
Ftmnur11 emmy06 tatlı hiç yiyemiyordum ben yeni yeni canım çekiyor bazen 😂 en başından beri hep tuzlu hep ekşi 😂😂
emmy06 kartanesi___ biraz da ondan sanırım hala bulantı ve kusmalarım devam ediyor, onları bastırmaya çalışıyor da olabiliriz
beybimom_ emmy06 ben sadece tuzlu ekşi böyle limon limon şeyler istiyodum istediğim tuzu alana kadar da içim rahat etmediği için yiyodum mecbur sonra tabi limonlu sular fikan ama en azından o anlık kendimden geçiyodum 😂
2bebisannesyim emmy06 valla canm zararı var tansiyon çok yükseltiyor ödem yapıyor ve gebelikte tansiyon çok kötü oğlumda bende çok tuz istedim ve ileriyi düşünmeden yedim sonra tabi hastanelerde yattım tansiyondan bu yüzden dikkat et