blnmyld Kızlar, Mide yanmalarım başladı maalesef ya 20+3 ilaç da kullanmak istemiyorum sade sodayı biliyorum başka sizin bildiğiniz var mı mide yangısını azaltacak
mevcut blnmyld bence yoğurt ya da ayran da azaltıyor bir de muz. Bu arada Hindistan cevizi yağı da iyi geliyor 1 çay kaşığı içebilirsin yatmadan
blnmyld cilginhatun çubuk yedim ama daha çok yaktı sanki ya çok hareket etti bugün o yüzden mi oldu acaba
aysgl330633 blnmyld genelde bebişin saçları uzayınca yanar derler benim mide yanmayınca acaba çocuk keltoş mu demiştim bayada gür saçlı doğdu🤣
0smy0 blnmyld yağlı ve acı yeme ben 23 haftadayım bi kaç kez oldu sadece çok şükür daha mide yanması başlamadı. Akşam yemeğini çok geç yeme sonrasında ben acıkırsam yogurt yiyorum akşamları yada süt içiyorum soguk şekilde. Koltuk vs altını silip süpürmek için egildiğimde yanıyo 🥺 çok eğilmemeye çalış yatarken yastığını yüksek tut. Ben bunlara dikkat ediyorum şuanlık iyi gidiyor bakalım.
blnmyld 0smy0 Yemekten sonra namaz kıldım sonra başladı belki de eğildiğim için oldu bir de et yedim 🙈 herşeyi yapmışım yanması için ya