Spor zynprkc evet güzel doğru tabikide bende isterdim calisim yada bir iş olsun paramı alım ama maalesef ev hanımıyım siz calisiyirmusjuz
zynprkc Spor Evet çalışıyorum bende bana hep ev işlerinden daha kolay geliyor çalışmak ama aralıkta ilk bebeğim doğacak bakalım o zaman nasıl olur 😊
avokados zynprkc eşim kirayı öder kalan parayı biriktirir geri kalan bütün masrafları ben karşılarım☺️
cansuudeniz zynprkc birisi iste tutumlu olursa yapılıyor bana kalsa bende yapamam eşim akıllı harcama yapar bizde ondan biriktiriyoruz
zynprkc cansuudeniz Bebekle birlikte daha dikkatli olmak gerekiyor gerçekten bu devirde ciddi bir masraf 😅
busrasogut zynprkc çalışırken ben yalnızca kızımın ve kendi masraflarımı karşılardım. Bazev ev kredisini ödediğim oldu. Markette bendeydi. Pazar ve geri kalan her şey eşimdeydi. İşten ayrıldıktan sonra her şey eşimde.
krizantemmm deletedmom43191 şuan çalışmıyorım ama çoğunluğunu eşim karşılardı bende katkıda bulunurdum geri kalan kısım ile kendi harcamalarımı ve birikim yapardık
zynprkc krizantemmm Biz eşimle hemen hemen eşit paylaşıyoruz. Ne güzel birikim önemli Iyi ki postu açmışım biz hiç birikim yapamıyoruz biraz daha dikkat edeceğim 😊
zynptstn zynprkc ben çalışmadığım için kocam karşılıyor ama çalıştığım zaman destek oluyordum tabiki de olması gerekende bu değil mi zaten
zynprkc zynptstn Bende öyle düşünüyorum ama arkadaşlarımla sohbet ederken fark ettim birçok kimse kendi gelirini genellikle aile ekonomisine dahil etmiyormuş. Sadece kendi gezme giyme dolaşmalarını ödüyorlarmış o yüzden merak ettim 😊