Deleted33000 yasemincel65 evet gerçekten bakıyorum kadın günün 100 de 99 burda ee bu ne ara yemek yapıyor ne ara çamaşır atıyor ne ara toplama katlama bilmiyorum ben mi abartiyorum bilmem şu saat oldu yeni oturdum o da kalkıp tezgahı toplayacam
yasemincel65 Deleted33000 ben de daha yeni yemeği koydum bebeği emziriyorum anca emzirirken vaktin oluyor telefona bakmaya yoksa zor
kimchikimdi Deleted33000 Dimii ya asko, eski fiziğimi gordunuz oraya gelemem göbek kalırsa ama kesinlikle dönecemm🥹
Deleted33000 yasemincel65 evet bende şu an emziriyom yemek hazır fırına surcem bide pilav yapcam bulaşık makinesi bitmiş o boşaltılacak ay bide canim salata çekiyor salata yapcam
Spor Deleted33000 ayyy hiç sormayın seveme banyo yapmayı 2 günde falan yada 3 günde yapsam iy olur hemde ne zordu bugün yapmak 🤣🤣eşim banyo takıntısı hergun hergun yapar kafayı banada takmiss🤣🤣🤣🤭🤭🤭
Deleted33000 Spor ahahahahah kız güldürdün beni valla ozaman bebeğe baksın sende yıkan yani ahaha akıl vermesi kolay tabi
Deleted33000 Spor ahahahah kiz şimdi daha çok güldüm valla 😂😂 kız daha hamilesin madem niye yikanmiyorsun adamı sinirlendirme😂😂😂😂😂
Spor Deleted33000 yaaa ama inaninki hergun hergun halim yok ki yapimm işim gücüm yok hergun banyomu 2 günde bir yaparım eşim yok hergun yap 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣bende güldüm valahhhghffh