kpsslianne benimminikmucizemm doktorunuz kim acaba ikili tarama yaptınız mı 🥲şehir hastanesi takipliyim bende
benimminikmucizemm benimminikmucizemm Mervvv0 kıza benziyor dedi doktor ama bakalım cuma günü tekrar gidicem 🥰
benimminikmucizemm kpsslianne merhabalar ☺️ben özel hastaneye gidiyorum normalde sadece ikili testimi şehir hastanesine yaptırdım ve ultrason çekmişlerdi 💕
Papatyakiz Bizde 13 haftalık olduk tahminde bulunabilecek teyzelerimiz var mıdır 😍 Bugün 2li tarama olduk.
kpsslianne benimminikmucizemm kaç dk sürdü cinsiyet tahmini yaptılar mı be oğlumu şehir hastanesinde 11 haftalıkken yüzde 99 erkek şeklinde öğrendim bu hafta benimde ikili taramam var salı günü yine söylerler mi çok merak ediyorum 🥲
Papatyakiz yagmra Özellikle birşey sormadı açıkçası çok uzun da sürmedi normal ultrasonla baktı kan aldı birde devlete sanırım böyle oluyor.
yagmra Papatyakiz hmm bende gideceğim Bebeği daha net görebiliyor musunuz devletteki cihazlar çok net göstermiyor ya gittiğiniz yerdeki cihaz nasıldı
meyrst  @3_cocuklu_anne @bekledigimmucizem @QueenBahar_ @sarilale123 @dika @Mom_26 Banada tahminde bulunurmusunuz ? 🌸 12 haftalık