yesman 28.haftada hastahanede vuruluyor değil mi sağlıkocaklarında vurulmuyor bu iğne Ve tetonoz aşısı kaç doz oldunuz boğmaca mı vurundunuz 24.haftadan itibaren dedi doktorum 2 doz boğmaca vurun dedi
annebenn yesman hastanede yapılıyor 28. Haftada. Sistem değişmedi ise bir günlük yatış yapıyorsunuz. Yatışınız yapıldıktan sonra iğne vurunup istediğiniz zaman çıkıyorsunuz. Tetanoz da sanırım 2 doz vurundum yanlış hatırlamıyorsam.
_Umayinannesi yesman bizde de vardı uyuşmazlık. Doktorum iğneyi yazdı ertesi gün hastanenin acılınden gelip iğnemi yaptırdım çıktım yatış vs yapılmadı
flover0 yesman 28. Haftada doktor iğneyi yazdı eczaneden 1 gün sonra aldık acilden vurulup çıkmıştım.
iclalnur yesman 5. Hamileleğim defalarca vurundum ama hiç yatış yapılmadı. Acilden iğneyi vurunup çıkabilirsiniz.
annebenn yesman yakın veya uzak farketmiyor 1 günlük yatış dediğim gidip yatış işlemlerinizi yaptırıyorsunuz iğnenizi vurunup çıkıyorsunuz.
ecemdksl Herhangi bir kanama durumu olmazsa 28. Haftada yapılıyor. Yatan hasta gibi göstermek amacıyla yatış yapıyorsunuz daha sonra 1-2 saat içinde taburcu ediyorlar. Sağlık ocağı yapmıyor. Tetanoz da 2 doz yapıldı bana 24 ve 30. Haftada boğmaca ile beraber yapılıyor artık.
Zarifhnm1 iclalnur yatış zaten öyle bir gün yatmak değil ki onlar sisteme girilen bilgiler o yatakta iğne yapıldı gibi anlamı var o kadar iğneden 10 dk sonra iyiysen kalkıp gidiyorsun
-Papatya33 surpriz_anne özelden reçete yazdırırsaniz siz temin ediyorsunuz. Ben devlette vurulduğum için hep onlar temin etti
iclalnur surpriz_anne eczaneden siz alıyorsunuz, 28. Haftada vurulurken. Doğum sonrasında hastane direk kendi yapıyor iğneyi.
gizemiaaa Bilginiz var mı bilmiyorum ama benim ikiz gebelikti 12. Haftada biri sonlandırıldı o sonlandırıltan hemen sonra bana kan uyuşmazlığı iğnesini vurdular. 28. Haftada tekrar vurdurmama gerek var mı? Bu arada benden kan aldılar bebeğe geçen bir şey var mı diye net bilmiyorum ne olduğunu yalan söylemeyeyim ama negatif çıkmıştı