Rojdiyebiri 7 haziran 353,11 10 haziran 1833 15 haziran 13.889 Yarınki kontrolümde kese görünür mü bebek ve kalp atışı falan gözükür mü acaba
1_2_3_4 Rojdiyebiri maşallah değerleriniz çok iyi kese görünür de bebek Bi fikrim yok inşallah onu da görürsünüz
leblebi_ Rojdiyebiri umarım görünür ama anlamadığım şu neden sürekli beta baktırdınız bir kere baktırıp usg girmemiz gerekmezmi
Rojdiyebiri 1_2_3_4 inşallah görürüm de bugün açık kahve lekelenmem oldu yine bıktım bunu yaşamaktan bir düşüğüm var korkuyorum 😞
Rojdiyebiri Berivanilky ya bir şey diyim mi çok tuhaf ama hamileliğimi öğrendiğimden beridir ikiz hissediyorum bir akrabam da daha hamile olduğumu falan bilmiyor benim doğum yaptığımı görmüş üçüzlerim olmuş🥹
Rojdiyebiri leblebi_ artışına baktım kimyasal mı değil mi dış gebelik mi onu kontrol amaçlı kan veriliyor erkenden gitsem de kese göremem ki niye gideyim kontrole yarın gidicem
leblebi_ Rojdiyebiri değerlerden anlamak zor ama benim 4 haftalıkken 2900 çıkmıştı 5 hafta olup daha düşük çıkıp kese gören arkadaşım vardı mesela umarım sağlıkla doğar 🫶🏻
vanilya_kokusu_ Rojdiyebiri değerlerin gayet iyi keseyi görürsün bence benimde ikinci gebelikte kahverengi lekeler çok oluyordu doktor normal demişti
ZG10 Rojdiyebiri ben gebelik kesesi ve yolk kesesini çok daha düşük betadayken görmüştüm ama belli olmaz her gebelik kendine özel
seweyt Aasibel masalllah kan değeriniz mukemells inşallah bebegi de keseyi de görürsünüz ne zaman hastaneye gideinuz