victorya Kızlar Merhabalar 36 haftadan selamlıyorum sizlere Ben küçük bir ilçede yaşıyorum internetten alacağım bu tarz şeyleri ama hep bakıyorum D ile başlayan markanın lohusa külotları var yani Sezeryan mı yaparım Normal doğum mu yaparım Henüz bilmiyorum ama sezeryan olduğu zaman o kilodu giymek zor olmaz mı bunlar cırt cırtlı şekilde satılmıyor mu acil yardım?
1cey victorya sezeryan oldum, o dediğinden kullandım, iç çamaşır gibi giyilip çıktığı için ve hiç sızdırma yapmayıp aşırı rahat ettirdiği için çok memnun kaldım. Sezeryan yerine getirmeden giyebilirsin, ikincide de onu alacağım 🙏🏼
Dygkyz victorya c şıkkı hiçbir canım en güzeli hasta kilot bezi tak keyfine bak 😂Normal doğum yapacaksan kanaman çok olabilir ben öyle rahat ettim
oykusumm victorya sezeryan oldum depend kullandım hiç zor olmuyor merak etme çok rahat oldu ped kaydımı derdi falan da olmuyor yırtıp atıyorsun değiştirirken zaten dikiş yerini de acıtmadı cırt cırtlı da kullandım bi kaç tane tek başıma onu takmak biraz zor oldu benim için
aslans victorya ilk doğumda depend kullandım. Sezaryen doğum yaptım aşırı kolaylıktı. Karnımı da toplamıştı. Dikiş yerinin olduğu bölüme sargı bezine izin verirlerse koyabilirsiniz.
victorya 1cey Evet ben Emin olamadım ama zaten cırt cırtlı bez şeklinde satılmıyor hep külot şeklinde satılıyor
victorya Dygkyz öyle mi diyorsunuz yok Ben zaten hani şu kısmını merak ettim cırt cırtlı mı olmalı Yoksa giyilen külot bez mi Hani sezeryan falan olursa o kilodu giymek zor ya da kolay oluyor mu diye
betl99 Ya benimde ilk doğumum olcak ve doğum şekli belli değil. Kaç paket alınmalı hangisinden alınmalı deneyimli anneler cevap verir misiniz 🌸
Dygkyz victorya ben marka olarak hiç bilmiyorum ama giyilebilir ve yırtılarak çıkarılabilir olması konforlu olur bence çünkü duvara yaslanıp bezlenmeye çalışmak çok zor olmalı.Medikallerden almıştım 1 paket 10 lu filan yetmişti sonra normal orkide geçtim.Nedir bu anaların çektiği 🙈😂
Buse4161 victorya ben bez kullandım değiştirirken komple donu pijamayı çıkarmaya gerek kalmıyor diye bana daha rahat geldi zaten ağrım vardı eğilip kalkması zor oluyordu arkasını duvara verip duvara yaslanıp öyle bezliyordum kendimi
ecemk94 victorya o bahsettiğiniz zaten normal iççamaşırı gibi giyiliyor. Çıkartırken de kenarlarını yırtarak çıkartabiliyorsunuz. Sezaryen konusuna gelirsek sezaryense tabii ki de dikişe denk geliyor hatta geçiyor bile ama asla rahatsızlık ve can Acıtma konusu olmuyor. Ama kotex mom kullanmanızı tavsiye ederim ben ondan daha çok memnun kalmıştım. Her ikisini de kullanmış biri olarak