Masal777 Ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz bakalım benim her gün yapasim var da testim yok Allah’tan 🤣 regle daha 9 gün var
Ronaa Masal777 benm regl günüm yarın çatlatma iğnesiyle klomen kullandım bugn ovülasyon testi ile baktım gebelik testi yoktu elimde silik çıktı malesef..😞
nzl2222 Masal777 Hiç yapmayın bence moraliniz bozulmasın adetinize 2 gün kala yapabilirsiniz 5 li gebelik testi almıştım adete 3 gün kala hepsini bitirdim şuan gecikmem var geç döllenme oldu muhtemelen eğer yoksa da önümüzdeki ay gecikmeden test yapmama kararı almıştım psikolojiyi çok etkiliyor
oppidiba Masal777 ne zaman. Yapcam bilmiyorum Regl den bırgun evvel yaptım sevişmeden sonraki 13.gundu Negatif çıkmıştı Regl günü geldi geçti regl olmadım. Gecikmede 5.gunum Tekrar yapsam mı bilmiyorum bosa param gitmesin diyorum
Masal777 Ronaa üzülme canm bazen doğru göstermez ovulasyon belki vardır regl olmadan hala bir ümit var ♥️
oppidiba seymgncer şehir dışındayım Ama bayagı şehir disindayim🤣 Civarda hastane bulursan op başına koy Aslında esas mesele bu kadar insanın içindeyken hasta gibi görünmüyorken hastaneye gidiş dikkat çeker. O yüzden yerimde duruyorum. Ya bide klasik regl gecikmesiyse Hava birden yaza döndü ya
znnnr Masal777 dpo10 da kan verdim kimyasal çıktı önceki ay piyasanın en pahalı testi yalancı pozitif verdi o yüzden gecikme beklycem artık kesinlikle testlerin tuzağına düşmeyin boş hepsi