Lidyasmom Merhaba, aranızda bu durumu yaşayan var mı? Biraz önce kontrolden geldik nstde bi sorun çıkmadı ve doktorum kontrol altında tutalım şimdilik bi sorun yok dedi ama tedirgin oldum yinede.
Busraatpl Lidyasmom 35+6 yım bende az önce kontrolden geldim. Suyu sınırda çıktı dahada azalır mı diye korkuyorum 😔
Selvis Lidyasmom su azalmasını ben de yaşadım. Hatta bitmiş şeklinde yorumladı bir diğer doktor da. Bebeğin mesanesine baktı dolu olduğu için bikaç gün daha idare eder demişti
Lidyasmom Busraatpl bende öyle doktorum sorun yok dedi çok şükür ama haftaya kadar azalır mı ne olur diye kaygılanıyorum. Ki iki hafta önce gayet iyiydi suyumuz şaşırdım açıkcası duyunca
Lidyasmom Tua eğer normal şartlarda doğum süreci başlamazsa sanırım evet. Doktora sormadım, o an tedirginlikten aklıma gelmedi
Busraatpl Tua evet öyle oluyomuş galiba bende o yüzden üzüldüm herşey normal giderken suyu dahada azalır sezeryan der diye korkuyorum sıvı tüketimiylede cok fazla alakalı değil diye okudum napıcam bilmiyorum
Betulayaz Benimde suyum azalmisti kireçlenme olmustu 38. Haftada sezeryana aldi doktorum ama korkutacak bi durum yok cunku cok erken haftalarda olursa sıkıntı
Lidyasmom Betulayaz peki doktorun bi neden belirtti mi neden olmuş? Ben o an sormayı akıl edemedim, stres oldum
tugcezrhlgl Betulayaz kaçıncı haftada kireçlenme olmuştu acaba kaç kiloydu kaç kilo doğum yaptınız acaba?
serpil60 32 haftalıkken suyumun azaldığını öğrendim öncesinde gayet iyiyken o hafta öyle bişey yaşadım zaten o haftadan sonra artmaz dedi doktorum ama yavaş yavaş azalır dedi şuan 36 haftalığım dün kontrolüm vardı suyum sınırda tabi yine şimdilik sıkıntı Yok çok şükür havuç suyu tüketiyorum 2-3 haftadır biraz onun etkiside oldu .
tugcezrhlgl Bende plesantada kan akışı azlığı vardı bir ay asprin kullandım 34 de bıraktım şuan 34+4 üz kilo alması yavaşlamış kontrole gidicem yine 2050 kg çıkıyo ölçümlerde nst de bişey çıkmadı. Sizinki kaç kilo acaba...
Betulayaz tugcezrhlgl 38. Haftada gitmistim baya kireclenme olmus demişti 1 hafta sonrada doguma aldi 3200 kilo civarindaydi bebegin kilosu