1melekannesi3858 Yoksa bir gün sakin bir gün daha hareketli mi bazen de hiç mi hissetmiyorsunuz sanki bu haftada azaldı biraz hareketleri 23+4 um ben
busrasogut 1melekannesi3858 21. Haftadayım at koşturuyor mübarek. İlk gebeliğimde böyle değildi. Sabah öğlen ve akşam düzenli olarak koşuya çıkıyor bence.
ozturkkpnar 1melekannesi3858 25+1 deyiz ozellikle birseyler yedigim zaman hareketlendigini hissediyorum bazen uzun soluklu bazen cok kisa ama belirttiginiz haftada 2-3 gun hareketini cok nadir hissettigim olmustu tatli birseyler atistirip sol tarafiniza dogru uzanin sessiz sakin bi ortam olusturun hissediceksinizdir 🌸
Mucizem_63 1melekannesi3858 bu haftalarda asla düzenli olmas bnde o haftalarca düzenli hissetmezsin 28. Haftada düzene biner
bsra_ylmz61 22+2 21 de hissetmeye başladım genelde bükük oturunca rahime tekme yiyorum 🤣 yemek yiyince genelde oynuyor
1melekannesi3858 bsra_ylmz61 hım maşallah benimkide bı bakıyorsun iyi hareketli bı bakıyorsun az hareketlo
tazebebe555 1melekannesi3858 sanırım biraz evhamlısınız bu haftalarda hareketsiz olması çok normal 28-30a haftaya kadar düzenli beklemeyin ilk bebek sanırım paniklediğinize göre üzülmeyin