123_456t merhaba tekrardan, biz yaptıralı neredeyae 4 sene oldu ve o zamanın parası 150 bin kadar gitti. 5. Gün dındurulmuş embriyo. Marmariste yaşıyorum Hüseyin Baş ın kliniği burada ama anlaşmalı hastanesi İzmirdi. Önce adet gününe göre belirlenen tarhite gidip ilaçlar almıştım sonra iğne ile yumurtalarımı büyüttüler. Rdından İZMİR e yumurta toplama işlemine gittik ve 17 mm üzeri olması mı gerekiyordu öyle bir şeydi net htrlamıyorum. Sonra 5 embriyo oluştu ama biri 4• gün pasif hale gelmiş. 5. Gün dondurulmuş embriyolardan 2 sini aynı anda transfer ettiler. 12 gün bekledik tutmadı. Sonra yine diğer yumurta dönemim beklendi gerekli ilaçlar alındı sonra yine kalan ikisi transfer edildi ama malesef onlar da tutmadı. 5 ay geçti kendiliğinden hamile kaldım. Benim eşim testis kanseriydi ve uzun süre kemoterapi görmüştü biz o yüzden tüp bebek tedavisi görmüştük ve dondurulmuş spermlerle yapılmıştı tedavi. Allah ın takdiri doktor mucize bebek dedi kızıma. Şuan 3 yaşında kızımız ve ikinciye y
Ne tedavisiz hamile kaldım. Yalnız ben nad kullanıyordum cildim için ve omega 3 meğer yumurtlama ve doğurganlığı etkiliyormuş bilmeden kendimi gebeliğe de hazırlamışım. 2 kürtaj da olduğu için umutlu gitmedim kalp atışı atana kadar bekledim. 8• hafta başında gittim şükürler olsun kalbi atıyordu. Bu süreçler ,ok zor ,eken bilir çok stresli ama bir o kadar umutlu ve mucizevi, Allahtan ümidinizi kesmeyin ve olumlu düşünün inşallah Rabbim sağlıkla nasip etsin 🌷🌺💕