peanutbutter Kızlar selam dün kan verdim beta 293 4+1 henüz çook çok yeni yani, düzenli kan verip kese görmeyi bekliyorum ama regl sancılarım oluyor sanki bir an o ağrıyla sökülecekmiş gibi hissettiriyor sonra geçiyor ama korkuyorum normal mi acaba :((
sd18 peanutbutter regli ağrısı oluyor ilk haftalarda çok normal. ama kanamanız olursa doktora görünürsünüz
glcnylmzz peanutbutter hayırlı olsun seninle 3 gün var aramızda 😊 aynı ağrılar bende de var korkutuyor insanı ama kanama olmadığı sürece sıkıntı olmuyor bacım rahim kendini hazırlıyor ara ara devam edecek bunlar 😊 Hee çok şiddetli olur yerinde duramazsın mutlaka doktora git ama şimdilik kana bakmaktan başka birşey yapamazlar
peanutbutter sd18 kanamam olmadı çok şükür hiç ama bazen öyle bir ağrı giriyor ki neredeyse kanama geldi geliyor gibi hissettiriyor 😓
peanutbutter glcnylmzz sağol canım sana da hayırlı olsun çok 🌸 sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza inşallah 🙏🏻 sağol cevabın için
umrnanlgn Hiç korkma 25 haftalık gebeyim ilk 12 hafta oldu o regl ağrıları hatta 1 haftadır tekrar gün içinde bi yokluyor 🙏🏻 bol bol dinlen, dinlenince geçiyor ve kanama yoksa korkulacak bir şey yoktur Allahım korusun bebeklerimizi inşallah ♥️
peanutbutter umrnanlgn amin canım 🙏🏻 çok teşekkür ederim rahatladım biraz evet dinlendikçe azalıyor gerçekten 🥰