balmumu2 Comfort days erken gebelik testi ilk idrarla gölge çizgi çıkardı kızlar fotoğrafta çok çok zor belli oluyor öylesine yapmıştım aslında içimden geldi ama bilemedim bu test güvenilir mi ?
userliktedeben balmumu2 bu markayı hiç bilmiyorum canım ama eğer ilk 5 dakika içinde gördüysen yarın testi tekrar et istersen hamile olabilirsin :) en net sonuç inşallah kan ile belli olur
Tortilla balmumu2 canm cok hayalı bı cozgı var sma test iyimi bılmıykrm. Predictor al bırde onla dene o kesın sonuc verıor
userliktedeben balmumu2 valla hayalet gibi bir çizgi görüyorum sanki yaa, sabah ilk idrarla mı yapmıştınız testi ?
balmumu2 Tortilla normalde çıkarmıyor aşkm çok kullandım hep tek çizgiydi ama tabi kul işi bunlar güvenemiyorum
balmumu2 userliktedeben evet ilk idrarla yaptım canım ilk kez gördüm bu testte böyle gölge çizgi normalde çıkarmıyor kaç kez kullandım böyle olunca da ümitlendim bi
userliktedeben balmumu2 bence başka markayla da dene canım valla bende gördüm çizgiyi ama seni de umutlandırmak istemem, başka markayla dene ya da en net sonuç için kan testi verebilirsin, adetine kaç gün vardı ?
balmumu2 Tortilla balım benim durumum karışık 2 ay kist tedavisi gördüm visanne diye ilaç kullandım o ilacı kullandığım ilk ay regl oldum 2.ci ay olmadım bıraktığımda da 3 4 gün sonrasında 2 günlük bi kanama yaşadım 4 haziranda ama az az çekilme kanaması diyorlar açıkçası tam regl günümü bilmiyorum şuan daha düzene girmemişti çünkü
balmumu2 userliktedeben çok da heveslenmek istemiyorum aslında çok üzülüyorum sonra aşkm inşallah gün gün koyulaşır ❤️ çok sağol cevapların için
userliktedeben balmumu2 ne demek canım çok iyi anlıyorum ben seni ama umudunu hiç kaybetme Allah dilerse önümüzde hiçbir engel de olmaz 💕