_sudenur Kadin doğum acilinde betama baktirabilir miyim oturdugum yerde hastane bana biraz uzak esimde çalıştığı için eve geldiginde acile gitsek betama bakarlar mı
ayss34 melikeasf henüz hiç muayene olmadım. Ama doktorum yarından itibaren kese görünür dedi. Ben müsait olmadığım için haftaya perşembe gideceğim
demom 4+4 ten selamlar 🐣 Sat 16 Mayıs 14 haziranda kan verdik 58,86 Bide dün 16 Haziran kan verdim 91,50 çıktı sizce normal mi
demom bba0110 bana doktor şuan çok küçük 1 aylık yeni öğrenmişsiniz haftaya gelin dedi bide çok küçükken değer artışı bakmıyoruz dedi özele gittim bende anlamadım
hayattanbiri melikeasf maşallah baya erken öğrenmişsiniz ben 20+6 günlüğüm sizden değilim ama tanışmak istedim😍❤️
melikeasf hayattanbiri evet erken öğrendim doktorda öyle dedi sizin de baya olmuş maşallah önden gidiyorsunuz ☺️
asli2393 5+2 yim henüz doktora gitmedim yarın gideceğim 🙏🤍betam 12 Haziran da 1103 çıkmıştı dış gebelikte olabilir de demişlerdi mümkün müdür sizce
demom melikeasf senle aynıyız benim de 16 Haziran dün 91,50 çıktı acaba benim değer düşük mü seyrediyor 🧐