EsraYrdkl fammyyy kese göründü mü benim de sizin gibi aynı adet tarihime göre gittim ama kese görünmedi beta hgc bakıldı 600 küsür çıktı doktor geç döllenme olabilir hafta içi tekrar gel bakalım dedi bakalım nasipse yarin gideceğim değer yükseldi mi vede kese görünecek mi
fammyyy EsraYrdkl kese yolksac göründü 10 gün sonra gel bebeği görürüz dedi. Meraklanma ilk gebeliğimde 450 betayla gittiğimde kese görünmemişti 1500 ü geçince keseyi görmüştüm.
_sudenur Benim son adet tarihim 16 Mayıs 14 haziranda regl olmam gerekiyodu gecikti test yaptım ikisinde de basta hemen ikinci cizgi belirgin gözüktü sonra silindi tek cizgi kaldi hamile miyim bilmiyorum
aysegulbrcn Asuman16 benim 4+6da beta hcg 31 bine yakındı, ultrasonda bir kese göründü, 2.kez doktora gitmedim henüz
Asuman16 aysegulbrcn yüksekse cinsiyet ya erkek yada çoğul gebelik diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
sndyy_4343 Merhaba kızlar bende 4+2 Folik aside başladınızmı benim doktorum izinli ve 10 gün boyunca farklı doktora muayene olamıyorum malesef evde folik asit var ama 500 mg galiba 400 mg kullanılıyormuş ne yapıcam bilmiyorum sizlerin golik asit kaç mg
aysegulbrcn sndyy_4343 evet gebelik testi pozitif çıkınca eczaneden 400 mcglik folik asit alıp başladım
melikeasf sndyy_4343 merhaba canım bende 4+3 folik asite bugün başladım 400 mg eczaneden sorup alabilirsin
melikeasf 1Ali daha erkenmiş evet o merak yerini başka şeylere bırakıyor hiç bitmiyor 😂😂 inş güzel haberi alırsınız
_sudenur melikeasf kan vericem ama bir yandan da cesaret edemiyorum testte negatif çıktı kanda da negatif cikarsa diye korkuyorum çünkü çok ümitlendim bu sefer ama inşallah pozitif çıkar öğrenirim net olarak hamile olduğumu icimden bir ses kesin hamilesin diyo çünkü reglm çok düzenli hiç gecikmez ilk defa böyle gecikti
glcnylmzz melikeasf 😂 yumurtlamadan 10 gün sonra test yaptım çıktı aynı gün kan verdim bugün de tekrarladım beta güzel artmış 😊