Dün ki açtığım posttan sonra merak eden arkadaşlarım olmuştu o yüzden toplu cevap olsun benim durumumda olanlar varsa bilgi niteliğinde olsun 🌸
Bugün perinatoloji randevum vardı karın çevresi 10 gün geriden ölçülmüştü çocuğumun detaylı bir şekilde bakıldı ve herşey normal çıktı belli bir persentilin üzerinde olması gerekiyormuş ölçümlerin eğer onun altına iner ise doğum planlanıyormuş bu persentilin de en az 10 ve üzeri olması lazımmış şükür ki benim ölçümlerimde 11 - 12 - 14 şeklinde ilerleyip 10 un altına düşmediği için doğum başlatma işi şimdilik rafa kaldırıldı 🥹 tarama testlerime ve detaylı ultrason sonuçlarına bakıldığında ise erken döllenme olduğu sat 30 Eylül olarak güncellenmiş oldu böylelikle şuan tam 37+0 olmuş oldum ve büyük rahatladım 🫠🫠 3 gün sonra nst var pazartesi de kontrolüm var şimdilik doktor kendi akışında doğumun başlamasını bekleyelim şimdilik pazartesi de doktorunuza gidersiniz gerekirse tekrar bize yönlendirir dedi içime su serpildi resmen ama artık her an gelebilme ihtimali beni germeye başladı sağlıkla gelsin tüm bebişler 🙏