kadertanlsi Kızlar çatı muayenesi olan var mı , cuma günü kontrolüm var doktor çatına bakıcaz dar ise sezeryan için gün vericez dedi , çatıdan muayne olan var mı hiç acıyor mu
Herseydenbiktim kadertanlsi Saniyelik bir durum, bende acıma olmamıştı. Ellerine jel sürüyorlar öyle bakıyorlar, 2 3 saniyelik durum kendini kasma sadece🙏🏻
babyonn Herseydenbiktim elini mi sokuyor parmağını mı ? Bu soruyu parmağını cevabını almak için soruyorum 😂
mirzamelis35 Bir iki saat sonra kontrolüm var 2. Hamileliğim ilki normal olmuştu ama yine de muayene edicek Dr bakalım nasıl biseymiş 😂 çokta acılı bisey olduğunu sanmıyorum en fazla ne olabilir
Herseydenbiktim babyonn Yanlış hatirlamiyorsam elini yada 3 parmağını sokuyordu 😂 40. Haftama kadar hiç muane olmamıştım oldum gece nişan ertesi gun akşam 6 gibi dogumum olmustu..🤭
babyonn Herseydenbiktim oh no😱 arkadaşımın da böyle oldu çatı muayenesi oldu iki gün sonra doğum yaptı. Biz el yerine ilişkiye girsek o da aynı etki etmez mi ya? Ele karşı bir korkum var nedense sevmiyorum gerçi kim sever de 😅
Herseydenbiktim babyonn Girebilirsin bence ama duruma göre bakma ihtimalleri olabiliyor🥹 Ben bilerek ağrım var diyerek gittim, kendimi hazırlamıştım bakacaklar diye ah nasil utandım nasıl🥲 Allahtan cok kısa sürüyordu
mirzamelis35 kadertanlsi Hiç bişey yokmuş hafif hissediyorsun acı gibi değil. Kendini kasmazsan hiç bisey olmaz ben rahattım ne acı oldu ne başka bisey iki saniye sürdü zaten Dr çabucak yapıp bırakıyor
Herseydenbiktim kadertanlsi Yok hiç acımadı sadece cok hafif bi yakma oldu. Kendini kasma gevşek bırak nefes al ver bitti
momismom2 Çatı muayenesi elle yapilan bir muayene ama gittgim gebe okulunda Çatı muayenesi diye birseu olmadgni tamamen sizin aci durumunuza gore sezryn verildgni soyledi devlete gdiorm mesela bizde cati muayenesi yok dogum icin geldgnde ebeler tarafından açıklık muayenen yapilir eger dogum ilerlemz acilman olmzsa evet Çatı muaade etmior diyip sezryna yonlendriyoruz dedi ozeller kolaya kacmak icin eger gebede birz aci eşiği dusuk kndisini ugrastracgni dusunuorsa direk catin musait degil diyip sezryn gunu veriliyor dediler oglumda ozel takiplydm malesef cati muayenesi oldm parmaklarni sokup cikarmasi bir oldu oyle sniyleik bisey musaitsn dedi ama son hafta sezryn belirledi kabul etmedm baska bir yerde kendi sancimla normal doğurdum suan bu oğlumda devlt takiplym 34 oldum henüz cati muayenesi diyen olmadi yapilmadi yani
ftmgvnn momismom2 evet bende katılıyorum çatı muayenesi diye bişey yok diyo çoğu doktor 1.50nin altındaysan ya da kalçanla ilgili önceden bi sıkıntın yok ise ve bebek 4 kilonun altındaysa bütün kadınların vücudu o bebeği doğurmaya müsait deniyor eğer muayene edilecekse 38 den sonra açıklık kontrolü için muayene edilir deniyo