Kızlar iyi geceler Erzurum’da yaşıyorum o kadar kararsızım ki Berna aşır ile başladım sürece 8 haftama kadar ona gittim sonra şehir dışına falan gittik döndüğümde hümeyraya gittim bir kere onun dışında Metin ingeç ve bir kaç kere şehir hastanesine gittim şehirde Eda Bingülden çok memnun kaldım ama hastanedeki cihazları çok iyi değildi kg boy ölçümü yapamadıklarını söyledi. Bende mecburen buhara da sürekli gidebileceğim bir doktor araştırıyorum belli değil şuan doğumu normal mi yaparım sezeryan mı bilemiyorum Hümeyra hoca için sezeryan yanlısı diyen çok herkesin tecrübesi ayrı tabi memnun kalan da var asla tavsiye etmeyen de bende sadece bir kez gittiğim için yorumsuzum Berna hocaya da ilk haftalarda gittiğim için sadece kalp atışı vs bakıyordu offf kafam çok karışık doğumu şehirde yaparım diyordum ama şehir hastanesinde şansına kim düşerse ebeleri içinde çok sert dalga geçerek konuşuyorlar deniyor bende bu gece aciline gitmiş oldum bence de ebeleri biraz suratsız bu yüzden Buhara da doğum sanki daha konforlu bilemiyorum işte aşırı karışık kafam sizlere de yazıp içimi dökmüş oldum. Sizler hangi doktora gidiyorsunuz. Memnun kaldığınız normal doğum yanlısı hekim var mı ?