zeynepelifg huris00 benim Dr bir adet geçsin sonra korunmayabilirsin dedi senin neden dolayı kayıpların oluyordu
huris00 zeynepelifg ben 16 haftalık doğum yapmıştım o yüzden 6 ay dedi doktor. Rahim kısalığı varmış bende bebek belli ağırlığa gelince rahim taşımıyor dedi doktor. Tekrar hamile kaldığımda 12. Haftada dikiş atılacakm
elifcepel zeynepelifg E nabıza her patoloji sonucu düşmüyor. Ben smear testi yaptırmıştım 3 ay ne mesaj geldi ne de E nabıza düştü. Uzakta çalıştığım için gidip hastaneye soramadımda. Bir gün erken çıkıp gittim hastaneye. E nabıza düşmesi için bildirim yapıyorlarmış bilişim bölümü mü ne varmış onlar. Aklınızda olsun bu durumda
zeynepelifg huris00 yaa Rabbim sağlıkla gebelik geçirip sağlıklı ve hayırlı çocuklar dünyaya getirilmemizi nasip etsin
Ruzgar2021 Patoloji sonuçlarını hasta e nabızdan göremez. Sonuçlar e nabıza düşer ama doktor görebilir sadece. Ya yaptırdığınız hastanenin patoloji biriminden sonuç alacaksınız ya da herhangi bir doktor özel devlet farketmez e nabızdan bakıp söyleyecek
elisimm huris00 3 yaşında çok tatlı bı kızım var onunla avunuyrm herkes bı kızın bar diyr . Ama insanın canı gitmesi ne demk kimse anlamıyor içimdeki parça gitti kolay değil koca bebekti 33 haftalık . Teşekkür ederim canım benim