yaseminan Kızlar 24+3 haftalık olduk bir kaç gündür inanılmaz bir mide yanması çekiyorm gebeliğin ilk zamanlarında da oluyordu gaviscon alıyordm hemen geçiyordu artık oda fayda etmiyor 1 haftada 2 şişe gaviscon bitirdim içtikten yarım saat sonra yine yanma ve ağrı oluşuyor başka bi öneriniz var mı ne yapabilirim 😢
Ayyihh yaseminan kesinlikle süt ılık süt ben o kadar kötü oluyorum ki mide yanması mahvediyor uyuyamıyorum 36. Hafta dayım sütü ılıtıp içince hemen geçiyor
Aycanay yaseminan soğuk süt ve muzu birlikte tüket iyi gelio bide elinden geldikçe tuzlu acı asitli şeyler yiyip içme hafifler miden bide baharatlarda çok yakio mideyi canm
serdenli yaseminan bu zamana kadar beni elma soda şurup rahatlatıyodu ama artık ne yapsam fayda etmiyo gece susayıp su içiyorum o bile acı biber yemişim gibi yakıyo dayanmaktan başka çözüm göremiyorum şuan malesef
yaseminan serdenli benimde aynı şekil bide sadece midr yanması değil kramp gibi bi ağrı oluşuyor yemek borum çok kötü oluyor
eymeninannesii Ben rennie duo yazdirmistim cnm o ıyi geldi gavisvon pek iyi gelmemişti benim hem eksiyodu hem yanma oluyodu faydasını gördüm
yaseminan eymeninannesii bende onu duydum canım ama gaviscon hiç bi zararı yok diye ona devam ettim bu hafta doktoruma onu danışıcam
Buglembetul yaseminan aynı durumdayi canım mide yanması özellikle gece çok oluyor afedersiniz kusturuyor bile salatalık çok iyi geliyor bana rahatlatıyor denemeni tavsiye ederim .
Mehtap91 Bende aynı durumdayım resmen boğazım yanio artik tutusucam diye korkuorum😄 gündüz daha rahatım ama artık geceleri daha çok oluo gaviskon iciorum ama anlık fayda edio oda.10 nısan doğumum artik zor dayanıorum. Doğumdan sonra bu şikayetler geçer ins.😕
Enstantane Dün burda bi postta okudum çekirdeğiyle beraber zeytin geçiriyormuş demişti bi arkadaş işten koşarak çıktım eve gittim attım ağzıma iki tane inanırmısın hala etkisi devam ediyor gece rahat uyudum resmen bence sende dene ama doktora da mı sorsak iyi mi bilmiyorum
Dorukunannesi95 yaseminan doktorum bana Rennie şurup verdi küçük bir kaşık içiyorum dayanilmaz yanmalarim dakikalar icinde bitiyor resmen nefes aliyorum