zeyzeynur evrem07 ben de 17.haftadayım bende test yaptırmadım ama bu hafta erken detaylıya girmiş bulundum bikaç hafta sonra tekrar giricem tabiki. Şuan iyi gidiyo gibiyiz ha detaylıda rahim kısalığım çıktı daha doğrusu sınıra yakın onun için yakın takibe başlıyorum bu hafta başka doktora falan gidicem. Genel durumun iyi ama çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 detaylıda cinsiyetide öğrendik tabi ben hızımı alamayıp kendimi ebebekte kız bebek zıbını alırken buldum😅 zaten cinsiyeti kesin öğrenmeyi bekliyodum büyük alışverişleri 25ten sonra yavaş yavaş halletmeyi düşünüyoruz yavaş yavaş
happyela evrem07 17+3 bizimde. En son 3 lü yaptırdım sonuç bekliyorum. Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah 🤲 Benim de kızım geliyor kıyafet olarak 3 tane pembiş tulum aldım koca bi sepette toka aldım toka görünce dayanamıyorum 😅
evrem07 happyela 😅kızımda bende öyleydim kel doğdu. Kız kıyafetlerine doydum şimdi erkek bebek kıyafetleri çekiyor benide
evrem07 Mrvll doktorum 11. Haftada çıkıntı gördü 13. Haftada da net erkek olduğunu söyledi. Gönlünüze göre olsun inşallah ☺️ bence öğrenebilirsiniz sizde.
evrem07 canannn0 ☺️ sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Aynıyız. Benimde 6 yaşında bir kızım var ve 16 haftalık hamileyim bebeğimiz erkek ☺️☺️ kızım çok heyecanlı çok mutlu. Sizde durumlar nasıl
canannn0 evrem07 gerçekten aynı süreçleri yaşıyormuşuz ne güzel 🥰 kızım da öyle sürekli hayaller kuruyor bebekle ilgili
happyela evrem07 Ayyy bende öyle düşünüyorum hep herkes ya saçı olmazsa diyor aman diyorum olmazsa büyüyünce takarım diyorum 😅 işte herkes olmayana heves ediyor 🥹
ayolgirl evrem07 benim 8 yıl sonra ikinci doğumum olacak inşallah 14+5deyız bu 5inci gebeliğim diğerleri kürtajla sonlandı hep bir oğlum var teyzelerı iğne progestan falan kıllanıyorum 8 sene sonra korkutmuyor değil biraz 😂 oğlumun tüm esyaları duruyor corapları bıle ☺️cok bısey alacagımı sanmıyorum ama bakıcaz artık doktorum erkek buyuk ıhtımal dedı burda kız tahmınlerı yapıldı net bılemıyorum şuan detaylıyı beklemek ıstıyorum
zehraclk0 evrem07 12+2 yiz. Daha cinsiyet belli olmadı olunca yavaş yavaş başlarım diye düşünüyorum hazırlıklara
e_kardelenn evrem07 19+3 olduk, ikili üçlü fetal yaptırmadık, nasipse 6 Temmuzda ayrıntılı var, çok şükür sağlıklı ilerliyoruz, inşallah sağlıkla gelsinler bebeklerimiz, 7 Kasım doğum görünüyor 🫠 daha hic bir şey almadık erken gibi geliyor
minosannecik_2minis evrem07 Ocak ayı annesiyim henüz cinsiyeti öğrenmek için erken 8+2 haftalık miniğim ama ben unisex kışlık takımlar aldım kışlık olunca fiyatlar baya uygun geldi e bebek h&m ve civilden aldım fiyat uygun olanlardan
emine1309 19 Haftalık olduk, doğumumuz 10 kasım görünüyor fetal dna testimizde cinsiyet kız çıktı 3 temmuzda detaylı ultrason sonrası artık almaya başlarım, kafamda alacaklarım belirdi zaten sadece almak kaldı gibi :)
5228 evrem07 14+3 haftalık riskli gebelik geçiriyorum doktor tahmini kız gibi dedi hazırlık yapmıyorum doğuma yakın zamanda yapicam