hariboom Kizlar bu benim ikinci hamileligim oglum cokkkkk hareketliydi ama en basindan beri kizim daha hareketsiz bir bebek. Bu normalmii yani bebegi az hareketli olan anneler varmii
burcuo hariboom Ben de aynı şeyi söyleyebilirim. 36.haftadayım, aman aman hareketli olduğunu söyleyemem. Hep böyleydi.
gulsaahceylan hariboom benim bebeğimde aşırı hareketli değildi doğdu yine sakin bir bebek karnımdaki gibi aynı🥰
ozdemirayca hariboom şuan 38+4 çok uzun zamandır da sadece sabah uyandığımda ve gece yatarken hissediyorum gün içinde tatlı vs yersem bir iki kıpırdama oluyor☺️
Pnr_2306 Kizlar erkek bebekler daha mi erken hareket edip hissedilir benim bir kizim var onu 16. Haftadan sonra hissetmistim bu hamileligimde 9-10.haftalarda hissettim cinsiyetle ilgili olabilir mi @hariboom @burcuo @elifin_
burcuo Pnr_2306 Oğlumu 17 gibi hissetmiştim, kızımı da bence 13 falan gibi hissettim, sonra bi duruldu, net olarak 19 gibi hissettim. İlk ve ikinci gebelik farkı olabilir bence. 9-10.haftalar fazla erken geldi bana ama belli de olmaz ☺️
Sadeceanne2 Pnr_2306 bende 10+4 üm geçen bende hissettim gibi Ama ultrasonda el ayaklarını öyle oynatıyor ki 😄😄haha çok güldük doktor um la
hariboom ozdemirayca bnde oğlumla kıyaslayınca bu hamileliğim çok tuhaff geliyorduu demekki olabiliyormuşş 🫢
selma128 hariboom benimkide temmuz bebesi ve kız hareketleri cok kibar canimi kolay acitmaz simdi son aya girdik 36 ya gircez oyuzden iyice hareketlendi ama oncesinde hissedemiyordum hareketini simdi buyudu diye hissediyorum da yani prenses kendisi nazik hareketler kayma gibi surtme gibi cok nadir tekmeler
bsrelif Benim bebeğim de 35 haftalık napıyorsa içeride oynamaktan çok su yutuyor galiba habire hıçkırıyor yavrum
kimchikimdi hariboom Benim oğlum son haftalarda kendini bir iki saat belli eder 4 5 gun ortadan kaybolurdu😂 Hatta doktora bile hissetmiyorum diye gittim ama her şeyin normal olduğunu söylüyordu. Çok isterdim hareketli geçsin günüm ama öyle olmadı :) Doktorunuz her sey normal, iyi diyorsa cok takılmayın🙏🏻 Sağlıcakla gelsin🐣
Havin49_ hariboom benimde ilk oğlum çok hareketsizdi hamile olduğumu bilmezdim doğurana kadar hareket etmiyor diye kaç kere acile gittim ama ikizlerim beni tekme savaşına turuyorlardı