annelik132 haziran15 erken vermişsiniz 🫣 bende kızımda o hatayı yapmıstım ama benımkı baya erkendı ilişkiden 8 gün sonra belırtıler basladı diye kan versim negatif cıkmıstı belirtilerim artmıstı daha sonra lekelenme yaşamıstım regli geçikmesi oldu daha sonra öyle kan verdim
sevimlipandahii haziran15 bence gecikmeyi bekleseydjn belli olmaz ki bzen gebelikler geç gorunuyor olabilir
haziran15 annelik132 bende belirtifen verdim regılıme 2 gün kaldı daha çok belirti başladı acaba mı diye düşündüm
Asena_123 annelik132 8. Gundeyim ilişkiden sonra sizce ne zaman yaptırmalıyım kan testi erken yaptırmak istiyorum
haziran15 gozdeguzel ya ben hastanedeydim kan tahlili istedi doktor dahliye bende onu da eklemek istedim öyle oldu
tugce058 Bende hastalanmıştım grip olmuştum adete bir hafta vardı kan aldılar 0 çıktı değer ,bir hafta sonra adetim 5 gün geçti değerim 150 çıkmıştı hamileydim ilk kızımı bu şekilde öğrenmiştim 😊
annelik132 Asena_123 ben 9 gün kan vermiştim negatif cıkmıstı sonra regliyi beklemek en iyisi dediler reglidende önce lekelenmem oldu daha sonra reglim 4 gün geçti öyle test yaptım sonrada kan vermiştim eger belirtileriniz cok ise 10 günden sonra kan verirseniz bence cıkar gibi