minik_heyecan Selam kızlar nasılsınız böyle bir başlık açmak istedim. Biz 19+2 olduk. Yavaştan bir şeyler almak istiyorum. En azından kıyafetler tulumlar zıbın vs sizler neler aldınız başladınız mı ilk gebeliğim hem çok acemi hem de çok tecrübesizim 🙈🌸🥰
rmy1 minik_heyecan 20+2 yim ben bebek arabası oyun alanı ana kucağı beşik yatak nevresim çanta zıbın kıyafet felan aldım 15 tane kıyafet aldım 20 tane zıbın aldım şu anlık biraz erken başlamış olabilirim indirimdeydi kaçırmak istemedim oda yapıcam ben ona da 29.hafta felan almayı düşünüyorum anca hazır ederim
minik_heyecan Bir kaç gündür sıvı geliyor aşağıdan az önce de oldu acaba su mu diye korktum bayağı bugün niyetlenmiştim almak için ama çok korkuyorum sabahta yürürken kasıldım sanki mesanem aşağı düşecek gibi hissettim 😢
ozlemanneyim minik_heyecan riskli bi gebelik durumunuz var mı? Acile gitseniz gönlünüz rahatlasa? Bu durumlarda evde evham yapmak çok daha kötü oluyor
minik_heyecan ozlemanneyim dün gece gittik acile ebe alttan bakmak istedi izin vermedim bayağı bir ısrardan sonra sadece ultrason ile baktılar doktor normal görünüyor her şey ama azar azar su gelirse bunu bu şekilde anlamak mümkün değil alttan bakılmayı da reddettiğiniz için yapacak bir şey yok dedi bilmiyorum ama çok sık idrara sıkışıyorum bir de alttan biraz sızı oluyor
ozlemanneyim minik_heyecan ben Serklajlıyım bize de alttan bakılıyor yani doktor dikkatli olduğu sürece çok sık da olmamak şartıyla kabul edilebilir, şüphe daha zor değil mi
minik_heyecan ozlemanneyim bilemiyorum arkadaşımın 6 ayında bakmışlardı aynı acilde sonra kızın suyu geldi bir anda bayağı korkunçtu