Kanayran Üç boyutlu ultrasona kaçıncı haftada gittiniz, ne kadar ayrıntılı gördünüz bebeğinizi merak ediyorum anlatır mısınız☺️
ikinciprensimgeliyor Kanayran geçen kontrolümde gordum resmini de verdi doktorum.ayni abisine benziyor cok netti😂
Kanayran Selinnnce Yaa ben erkendir diye düşünüyordum o haftalar da o yüzden bekledim şuan 19 haftamıza az kaldı hatta 20ye girip öyle gitmeyi düşünüyorum heryerini daha net görmek için
latahzen dün aldım 27+0 haftamız 2 saniye bile görmedim hemen çekti fotosunu verdi fotoda fazla net değil ama kendime benzettim 😂😂😂
Kanayran latahzen Neden o kadar ilgisiz davranmış ki doktorun benim bildiğim normalde doktor baya ilgileniyormuş açıklıyormuş heryerini görene kdar falan diye duymuştum
Selinnnce Kanayran evet mantikli cnm. Ben demeden doktorum gosterdi banada yoksa bende goremicektim:)
Gndzz Biz 22 de girdik detaylıya baya 40 dakika boyunca her yerine bakıldı gerçekten normal kontrolden çok farklı hiç bitmesin istiyo insan kime benzediğini bile anlayabiliyosunuz o derece detay
Kanayran Gndzz Ne kadar güzel ya bende bekliyorum işte şuan 20 haftamıza girelim biran önce gidip bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum☺️
latahzen Kanayran baya ilgisiz ya ben bi doğuma gidiyorum ona bu zamana kadar başka doktora gittim onda renkli olsa yine gitmezdim