kartanesi___ Bilim kurgu, gerilim, gizem, korku, suç, aksiyon ve fantastik türlerinde film önerileri arıyorum🤩 Dram, romantik, komedi, gençlik filmi ve ağırlıklı duygusal yapımlar olmasın lütfeeennn🙂↔️🧡Şööööyleeeee sürükleyici, temposu yüksek bir film🥳Önerilerinizi bekliyorum canikolaaarrr🧡
Deleted33000 kartanesi___ strenger thinks film biraz korku var ama aşirrrrri iyiii ikinciyi izleyebilirim diziyi
Fatma_furkan1996 kartanesi___ tam bendensin canım kız netflx’e gir çok güzel flimler çıkmış bende ordan izliyorum
eslem2121 kartanesi___ seni sevmeyen varmıdır ki sanmam dün bir film izledik unuttum aklıma gelsin yazacam
Fatma_furkan1996 kartanesi___ dün akşam mesela eşimle beraber uykucu diye bir flim izledik başrolde çağatay ulusoy var güzel bir flimdi ama tavsiye ederim
kartanesi___ Kimse beni sevmiyoooo ben gidiyorummm bırakıyorum burayı kendinize yeni kar taneleri bulun
Deleted33000 kartanesi___ dünyanın durduğu gün o da güzel ayın düşüşü var bide yıldızlararası filmleri de guzel
biricikyavrum07 kartanesi___ Uyumsuz Labirent (zombi bilim kurgu falan ) Yüzüklerin efendisi The 100 (serilerden oluşuyor dizi ) 3 idiots (Amir Khan komedi)