esrayakut_ Hergün kendimi yıkıyorum akıntıdan kaynaklı rahat edemiyorum yoksa , genitalime parmagımı dokundugumda sanki bebege fokunuyormuşum gibi hissediyorum bi agırlık sertlık var ve baya genişleme var aynı durumunyaşayan varmı
Mge127 esrayakut_ bende de akıntı var koku bile yapıyor hep temiz tutmama rağmen , doktor bol bol su iç dedi .
Gks_01 esrayakut_ bebeğe dokunman imkansız aşkım doğurmadan 5 dk önce muayne yapılırken bile baya içerden bakıldı . aşağı inmiştir bu haftalarda baskı hissetmen normal seni çok rahatsız ediyorsa git yine
sevgidemrr Ben de 36+2 deyim aşırı akıntım oluyor ama dokunduğun da sertlik olmuyor ama bebeği baya aşağı da hissetmeye başladım artık
Mge127 sevgidemrr ben de öyle aşağı inmiş dedi doktor . Artık akşam yürüyüşü yapamıyorum. Sanırım yarın da rapor alıp gidemeyeceğim okula .
sevgidemrr flover0 sıklığını ölçmedim fakat su gibi sarı akıntı baya sıvı böyle bazen böyle geliyo bazen şeffaf sadece su gibi geliyor bazen hafif katı sarımsı geliyor zaten enfeksiyonum hamileliğimin başından beri var ama doktor bu sulu akıntılara norma demişti