ezgiumay42 Merhaba anneler 31+2 erken doğum riskim de vardı bayadır kıyafetlerini yıkamaya başlasam mı bilemiyorum yoksa daha erken mi siz ne düşünüyorsunuz eşim sürekli yıka artık diyor ben ise erken diye erteliyorum
nilbabe ezgiumay42 ben 30. Haftayi geride birakiyorum ve bu hafta baslayacagiz 🥰 sonra hareket etmek daha zorlasacak henuz dincken yapmali.
1cey ezgiumay42 erken doğum riskin varsa 32-33de hazırla bence, zaten halin de olmuyor ütü yapmaya vesaire
ms_annisko ezgiumay42 risk varsa ne olur ne olmaz hazırlayın bence eğer erken doğum olursa o telaşe ile eşyalarla uğraşmamış olursunuz
GamzeAGacs ezgiumay42 Canım erken doğum riskin varsa hiç bekleme bence çünkü ne kadar tam desende eksik bişeyler çıkıyor .Ben 32. Haftada herşeyi hazırlamıştım.Özellikle senin ve bebeğin hastane çıkışı yani valiziniz hazır olsun bence.
busra34__ ezgiumay42 bence bana kalırsa yıkamalısın ben 35 de yıkadım 35+3 dün doğum yaptım doğuma gitmden akşam yıkamıştım sabah suyum geldi valizi de hazırla derim 😐35 e bıraktığım için pişman olmuştum ben doğum yapınca sabah suyum geldiği gibi kuruyanalrdan alıp götürdüm
busra34__ ezgiumay42 2590 çıkmıştı ultrasonda doğuma girmeden tam 2500 doğdu küveze girmedi çok şükür doktorum yatış yaptırığ ertesi gün doğuma aldı ciğer geliştirici iğne vuruldum suyum geldiği için bebeğin enfeksiyon kapmaması için serum vs takıldı açılmam da yoktu suni sancı aldım
melismersin ezgiumay42 bence başlayın. Ben geçen hafta başladım 35. Haftamda ve inanılmaz zor oldu. Dedim keşke 1 2 hafta önceden başlasaydım. İnanılmaz ağırlaşmışım ve ütünün başında ayaklarım balon gibi oldu.