Babyy_Mom KubraKocak Bebeğinizin gelişiminin detaylı olarak gözlemlenebilmesi için gerekli bir kontrol diye biliyorum.
herseyguzel KubraKocak yaptıracağınız en önemli test bu. Ne olursa olsun doğuracağım diyorsanız bile şart, doğar doğmaz kalp ameliyatı olan bebekler var bunun için en uygun yerde doğum yapıyorsunuz duruma göre, bu gibi bir çok şey olabiliyor.
_pearl KubraKocak tarama testlerini yaptırmadıysan detaylıyı yaptır bence için rahat eder ben öyle yaptım
melismersin KubraKocak en önemlilerden bir tanesi detaylı. Bebeğinizin kalbinden tutun beynine gözüne dudağına parmağına ayağına herşeyine bakıyorlar. Bebeğinizde doğum sonrası gerekebilecek tedavileri belirleyebilir
burcuo KubraKocak Mutlaka yaptırmalısınız, bir sorun olsa bile sonlandırmak zorunda değilsiniz. Doğuma kadar takip gereken bir durum var mı onu öğrenmiş olursunuz.
dilekmom6 KubraKocak mutlaka yaptır. Bence en önemlisi detaylı ultrason. Nolursa olsun doğururum desen bile yaptır en azından bir sorun varsa bilirsin ona göre hareket edersin önlem alırsınız.
blnmyld KubraKocak Hayır tabiki tam haftasındasınız bebeğinizde olası bir gelişmeme durumunda vs müdahale edilmesi gerekiyor bunu bilmeden nasıl yapacaksınız doğduktan sonra öğrenseniz nafile bunu çocuğa yapmayın,
byzkds KubraKocak kesinlikle yaptırın benim rahim ağzı kısalığı detaylıda farkedildi her şeye bakıyorlar çok önemli lütfen ihmal etmeyin
mom28_ KubraKocak yaptırmanızı tavsiye ederim bende yaptırdım Allah korusun herhangi bir durum olsa bebekle ilgili doğuma tedbirli giriyolarmıs ona göre bebeğin gerekli doktora yöneldirilmesi vs sorunu olmadığını bilerek devam etmekte güzel kalan dönemde
1cey KubraKocak tarama testlerinden daha önemli bence, yaptırmak istememe sebebiniz nedir ki zararı mi var