babylove14 Kızlar 36. Haftadayım ve 13 kilo aldım. Süreci en fazla 15 kilo ile kapatmak istiyorum. Doğumdan sonra çaba harcamadan kendiliğinden kaç günde kaç kilonuz gitti? Sezeryan veya normal doğum olarak da belirtir misiniz
beyzzsenturkkk babylove14 normal doğum yaptım bugun tam 1 ay oldu sıfır cabayla 19 kilonun 13ü gitti kendi kiloma tam 6 kg kaldı 2. doğumum ilkinde de sıfır cabayla 30 kilonun 25ini vermiştim 1 sene icinde
GamzeAGacs babylove14 Canım ben 8 kilo almıştım toplamda ama benim biraz genetik fazla kilo almıyorum .Sezeryan doğum yaptım.Doğum yaptığım gün eve gelip tartıldığımda 4 kilo direk gitmişti. 1 ay içinde 3 kiloyu daha verdim özel olarak hiçbişey yapmadım emzirirken kendiliğinden gitti.Şuanda emzirdiktan sonra çok acıkmış hissediyorum kilo almaya başladım😄
babylove14 GamzeAGacs yaa kimisi diyor emzirmek kalori yaktırıyor kilo verirsiniz kimi de diyor çok acıkıyorsun emzirdikçe yiyorsun hangisi doğru bilmiyorum 😅
beyzzsenturkkk babylove14 açlıktan🥲 ilkinde tecrübesizdim ve desteksizdim ikincş bebeğim de kolik ve büyük kızımda olduğu için yine aclıktan zayıfladım🥲 siz saglıklı kilo verin ama böylesi yıpratıcı