istanbuldabiizmirli Alya05 Oo tabi aşı da varsa şimdi heyheyleri üzerindedir miniğin. Kim düşünür mamayı 😒 Siz konuyu odağınızdan çıkarın, açsa ister. Artık derdini anlatabilir aylarında. Az az teklif edin, ısrar etmeyin. O kendiliğinden yükseltecektir miktarı💞
Alya05 Cansu424 Evet Benm kızımda öyle dediğin gibi diğer bebeklerin yanında 2 aylık gibi kalıyor. Evet her bebek gelişimi aynı değil ama benmki mama ile besleniyor insan hiç mi tombik olmaz toparlanmaz 🤣 Evet geçecek bu günler işte yine canım sıkıldı
Cansu424 Alya05 simdi mama icen cocuk var mama icen cocukn var . benim arkadasim dogum yapti bebegu 40′gunlik oldu bana geldiler 180 cc mama yapiyor ben şok oldum dedim cok fazla napiyosun doymuyor gor bak dedi bunu bitircek bir saat sonra tekrar aglayacak . Gercekten benden gidene kadar bebek 3 biberon mama icti ben gozlerime inanamadim benim kizim ⅘ aylik tek ogunde 90 cc mamayi zar zor iciriyordum iştah meselesi işte 🥲
Alya05 Cansu424 hahahaa aynen öyle Benm kızımda öyle 6 aylık asla 90 ml üstüne çıkmaz eğer çok açsa 120 yaparım Onun dışında 60 90 ml içer ilacın olsun bazen sadece 30 ml içiyor