Nisannurr HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü Kızımızı sağlıklı şekilde dünyaya getirebilmem için elinden geleni yapıyor. Daha doğmadan babalık sorumluluğunu aldı 🩷💝
sevilaymom1 “O bizim canımız babamız. Çünkü hayat bize en büyük ödülü zaten onu vererek kazandırdı…” 💐🥹
srhnn HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü, Baba güçtür, dağdır, sorgusuz sualsiz arkanda durur, nedensiz sever, baban varsa herşey anlam bulur. Canımız Babamız, iyi ki…
pengumommy HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünku ne olursa olsun hep yani başımız da en büyük destekcimiz♥️
suletann HappyMom O bizim canımız babamız çünkü tüm zorluklara rağmen gece gündüz demeden çalışıp bizim için en iyi olan şeyi yapmaya uğraşır , seni çok seviyoruz 🩵
Nigar2610 “O bizim canımız babamız. Çünkü beni ve annemi herseyden koruyor ve bizim üçün herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyor 💞 ıyi ki varsın Babamız ❤️”
BsrVrl16 HappyMom O bizim Canımız Babamız,Çünkü benim sağlığımı ve çocuklarının sağlığını benden çok düşünür,önemser,kıyamaz,çok sahiplenicidir.
hebele_ HappyMom O bizim canım babamız çünkü kendi yaşayamadığı ne kadar güzellik varsa hepsini bize yaşattı❤️
elifelvin HappyMom o bizim canım babamız çünkü ; ömrünü bize adamış yüreğinde taşımış sevgisiyle büyütmüş her daim nefes kadar yakininda hisetirmis
begum12 O bizim canım babamız çünkü sevgisiyle büyüten, fedakârlığıyla güç veren, varlığıyla huzur veren en kıymetlimiz. ❤️
silemaka1304 O bizim canımız babamız. Çünkü benim olabilmem için çok çabaladı çok yoruldu çoğu kez hayal kırıklığına uğradı ama asla pes etmedi ve her koşulda anneme destek oldu ve sonunda mucizeleri gerçek oldu. Bana şimdiden pes etmemeyi öğretti. İyi ki sen canım babam❤️
Tuanatastan O bizim canımız babamız. Çünkü daha doğmadan bebeğimizi sevdi, korudu ve sırtımızı yaslayabileceğimiz koca bir çınarımız oldu. 🥹👶🏻
nurnnur o bizim canımız babamız çünkü sevgisiyle büyüyoruz gücüyle ayakta duruyoruz varlığıyla huzur buluyoruz iyiki varsın kahramanımız🩷