bella123_ O bizim canımız babamız çünkü neye ihtiyacımız olursa her daim yanı başımızda duran, gölgesini üzerimizden eksik etmeyen, yaslanmak istediğimizde her daim arkamızda hazır bekleyen çınar acımız iyi ki varsın…🤗💙
Edamrt O bizim canımın babamız çünkü merhameti ve her koşulda yanımızda oluşu tarifsiz bir duygu hem ben hem bebeğimiz senin gibi bir babaya sahip olduğumuz için çok şanslıyız iyiki varsın canımız herşeyimiz babamız ❤️
faatmmaa HappyMom o bizim canımız babamız çünkü hem bizi çokkk seviyor hemde onun yanında huzurlu güvende hissediyoruz kendimizi🫶🏻💖😘
starszeynep HappyMom O bizim babamız, çünkü ne zaman ihtiyacımız olsa arkamızda belirecek bir kahramanın olduğunu, hiçbir şey söylemeden sadece varlığıyla hissettirebiliyor.
saqlamemo36 O bizim canim babamız çünkü anneminde benim de tek kahramanımız. Bizim için yapamayacagi şey yok 🌸🌸🌸 @HappyMom
miraypala HappyMom O bizim canımız babamız çünküü bir anne kadar fedakar,bir arkadas gibi sırdaş ve bir kahraman gibi koruyucu ♥️ @HappyMom
tekineminealeyna Annecim sen aileni seçemiyorsun ama ben senin için harika bir baba seçtim her zaman babam halleder güvencen olucak❤️🌸 @HappyMom 🌸
Oluyorumanlsana HappyMom o bizim canımız babamız çünkü ; en zor zamanlarımızda arkamızda duran sevgisini her zaman hissettiren yorgunluğunu belli etmeden bizim için emek veren, güveniyle güç bulduğumuz en büyük insanımızdir.
Azize_123 “O bizim canım babamız çünkü sevgisiyle bize güç veren, emeğiyle yolumuzu aydınlatan ve her zaman yanımızda olan en değerli kahramanımızdır.”
annemood O bizim canımız babamız yaşının bu kadar genç olmasına rağmen baba olgunluğunu kalbinin en derininde yaşayan varlığıyla güven veren ve biz ne zaman sendelesek hiç düşünmeden bizi tutan ayağa kaldıran en kıymetlimiz sevgisi ve ilgisiyle bizi her zaman değerli hissettiren iyi ki hayatımızda olan o olmasa eksikliğini her an hissedeceğimiz en büyük şansımız 💙🧿
betulmrdndgn “O bizim canımız babamız. Çünkü omzunda vatanın yükü, yüreğinde ailesinin sevgisi hep vardı. Uzakta olduğunda bile en yakınımızda gibi hissettirdi. Babalık görevini sadece maddi olarak görmeyip bize her konuda desteğinden dolayı iyikiii bizim canımız babamız eksik olmasın hayatımızdan🥹❤️
sema_h HappyMom “O bizim canımız babamız çünkü sevgisiyle bizi büyüten, fedakârlığıyla yolumuzu aydınlatan ve kalbimizde daima kahraman olarak kalacak ilk adamımız.” 💙
crgmrv HappyMom O bizim canımız babamız çünkü; bir ömrü bizim mutluluğumuz için emekle geçiren, sevgisini hiç eksik etmeyen, kalbimizde yeri değişmeyen kahramanımız.
kaktusciicegi @HappyMom “O bizim canımız babamız çünkü sevgisiyle kalbimizi, varlığıyla hayatımızı güzelleştiriyor.”
sila_sila HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü o bizim en büyük en görkemli dağımız. En soğuk yeri sıcak yapan en sıcak yeri soğuk yapan Biz mutlu olalım diye kendinden fedakarlık veren evimizin kahramanı o. Gece gündüz çalışan yorulan üstüne bize bütün sevgisini veren en büyük nimet o. O bizim her şeyimiz seni çok seviyoruz babamız iyi ki varsın 👶🤍